Отидете към основна версия

1 195 9

Lamborghini Revuelto изгоря само няколко седмици след доставката му (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • revuelto-
  • пожар-
  • инцидент

Причината за пожара се разследва

Скорошен инцидент в Ню Йорк с Lamborghini Revuelto привлече вниманието към италианския суперкар. Автомобилът, собственост на Итън Дюран, е бил обхванат от пламъци, в резултат на което е бил напълно унищожен. Очевидци съобщават, че са видели дим и пламъци, излизащи от автомобила, а видеозапис на инцидента бързо се разпространи в социалните мрежи.

Въпреки че е plug-in хибриден модел, по време на пожара Revuelto се е задвижвал от двигателя с вътрешно горене. Причината за пожара все още се разследва, но се предполага, че той може да е свързан с изпускателната система, която е била заменена с афтърмаркет такава.

Revuelto може да се похвали с мощен V12 двигател и три електрически мотора със системна мощност от 1015 конски сили и малка 3.8кВтч батерия, предлагаща 10 километра пробег само на ток.

Lamborghini вероятно ще разследва инцидента, за да определи причината за пожара и да гарантира безопасността на другите доставени автомобили. Ако причината се окаже различна от предполагаемата може да се наложи компанията да изтегли всички засегнати автомобили.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини