Отидете към основна версия

1 126 5

Audi премахна фалшивите ауспуси на S6 и S7

  • audi-
  • s6-
  • s7-
  • a6-
  • s5

Двата модела вече нямат никакви накрайници на задната броня

Audi премахна фалшивите накрайници на ауспуха от моделите S5, S6 Sedan, S6 Avant и S7 Sportback, продавани в Европа. Тази промяна привежда европейските модели в съответствие със северноамериканските версии, които винаги са били оборудвани с истински четворни накрайници на изпускателната система.

Премахването на фалшивите накрайници на ауспуха е положително развитие за ентусиастите на Audi, които ценят автентичността на дизайна на автомобила.

Докато S5 се е върнал към истинска четворна изпускателна уредба, моделите S6 и S7 са избрали изчистен дизайн на задната част без видими накрайници. Този избор на дизайн може да е свързан с усилията на Audi за намаляване на емисиите и подобряване на горивната ефективност.

Заслужава да се отбележи, че моделите S6 и S7, продавани в Европа, се задвижват от дизелови двигатели, докато северноамериканските версии се задвижват от бензинови двигатели. Тази разлика в задвижващите агрегати може да обясни несъответствието в дизайна на накрайниците на изпускателната система.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини