Отидете към основна версия

40 560 32

Вижте какви BMW M се продават у нас

  • bmw-
  • m gmbh-
  • mobile.bg

 

BMW M GmbH (до август 1993 година: Motorsport GmbH) е дъщерна компания на BMW AG. Създадена е през месец май 1972-а. BMW M GmbH е също така известна като M-Technik или просто M (от Motorsport). Първоначално компанията е създадена за поддръжка и обезпечаване на състезателната програма на BMW, но впоследствие се превръща в тунинг студио, правещо най-наточените баварски автомобили. Днес BMW M е символ на много мощ и уникални динамични характеристики и именно поради тази причина е високо ценена сред почитателите на марката.
 
Това с пълна сила важи и за България, където феновете на BMW не са никак малко. Ето защо решихме да направим справка и да установим какви BMW-та с индекс М се продават на територията на страната ни. Бърз преглед в богатата база данни на най-голямата автомобилна страница в България  mobile.bg и в сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG показва, че предложения на тема М не липсват. Подбрахме за вас някои от тях, които ни се сториха интересни, а в коментарите можете да дадете вашите предложения за ефектни М-ки, като разгледате всички обяви ТУК.
 
Започваме с високопроходимите баварски автомобили и по-конкретно с най-спортния от тях BMW X6 М. Екземпляр с мощност 555 к.с. се предлага у нас на цена от 134 900 лв. (вижте повече)
 
Класиката Bmw M5, при това в най-новото си изпълнение F10 също присъства на БГ пазара. За 165 000 лв можете да станете собственик на расов седан с мощност 560 коня. (вижте повече)
 
За 99 000 евро можете да се сдобиете със същия агрегат, но монтиран на ултра ефектното кабрио от шеста серия. При това екземплярът е с пробег от едва 15 000 км. (вижте повече)
 
За хардкор феновете на тунинга в България е налична една много ефектна M3-ка CRT-Package. Тя се предлага за почти 100 000 лв, а мощността на двигателя и е 420 к.с. (вижте повече)
 
В по-ниския ценови сегмент интерес представлява една интересна имитация на М3-ка с врати тип гилотина. Колата е произведена през 1996 година, а цената и е 10 000 евро. (вижте повече)
 
Има и още по-интересни предложения, едно от които е BMW M3 с АГУ. Кабриолетът от трета серия е с монтиран газов инжекцион и мощност 343 к.с. Цената му е 25 000 лева. (вижте повече)

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини