Отидете към основна версия

3 373 0

Бързи кредити с 15% отстъпка от StikCredit.bg

Не пропускай промоционалната кампания на фирмата за бързи кредити

Търсиш как да се възстановиш финансово след като прекара страхотна почивка през лятото? Или пък искаш да се включиш за още една? Новата учебна година стартира, а имаш нужда от пари докато дойде заплатата? Не се тревожи, сега е точния момент да се възползваш от есенните оферти, които предлага StikCredit.bg!

За теб и половинката ти, за твоите роднини и познати, за приятели, за всички клиенти – независимо стари или нови, кредитната компания стартира 15% намаление на бързи кредити, които са получени в рамките на промоционалния период.

До кога можеш да се възползваш и как да го направиш?

От 08.09 до 15.09.2023г. можеш да кандидатстваш за Кредит до Заплата или Кредит на Вноски и да ползваш отстъпка от оскъпяването при одобрение.

Използвай промоционалния период, влез на уебсайта на компанията StikCredit.bg, посочи желаната от теб сума и период и кандидатствай. Провери дали цялата попълнена информация от теб е коректна и пусни заявката си. Процеса е напълно безплатен, а стъпките са повече от лесни. Най-хубавото е, че ще получиш отговор до минути и парите ще са при теб веднага. Без значение от посочения от теб метод за усвояване – на каса на ИзиПей или в банковата ти сметка. Затова кандидатствай! По-добре да си наясно, отколкото да се чудиш за резултата.

Кой може да се възползва от бързи кредити на StikCredit и наистина ли са изгодни?

Български граждани над 18 годишна възраст само с наличие на валиден имейл адрес, документи за самоличност и активна интернет връзка могат да получат кредит. Независимо дали кандидатства като нов или стар клиент за компанията.

Разбира се, че са изгодни. Получаваш сумата, която ти е необходима, но заплащаш по-малко оскъпяване докато трае промоционалната кампания. И то с цели 15% по-малко!

Няма нужда да ограничаваш себе си или своите близки. Кандидатствай за бързи кредити с 15% отстъпка от Стик Кредит и вземи необходимите оферти. Не се бави, защото офертата е валидна само от 8-ми до 15-ти септември.


Свързани новини