Last news in Fakti

12 Септември, 2023 14:43 3 289

Бързи кредити с 15% отстъпка от StikCredit.bg

Не пропускай промоционалната кампания на фирмата за бързи кредити

Бързи кредити с 15% отстъпка от StikCredit.bg - 1

Търсиш как да се възстановиш финансово след като прекара страхотна почивка през лятото? Или пък искаш да се включиш за още една? Новата учебна година стартира, а имаш нужда от пари докато дойде заплатата? Не се тревожи, сега е точния момент да се възползваш от есенните оферти, които предлага StikCredit.bg!

За теб и половинката ти, за твоите роднини и познати, за приятели, за всички клиенти – независимо стари или нови, кредитната компания стартира 15% намаление на бързи кредити, които са получени в рамките на промоционалния период.

До кога можеш да се възползваш и как да го направиш?

От 08.09 до 15.09.2023г. можеш да кандидатстваш за Кредит до Заплата или Кредит на Вноски и да ползваш отстъпка от оскъпяването при одобрение.

Използвай промоционалния период, влез на уебсайта на компанията StikCredit.bg, посочи желаната от теб сума и период и кандидатствай. Провери дали цялата попълнена информация от теб е коректна и пусни заявката си. Процеса е напълно безплатен, а стъпките са повече от лесни. Най-хубавото е, че ще получиш отговор до минути и парите ще са при теб веднага. Без значение от посочения от теб метод за усвояване – на каса на ИзиПей или в банковата ти сметка. Затова кандидатствай! По-добре да си наясно, отколкото да се чудиш за резултата.

Кой може да се възползва от бързи кредити на StikCredit и наистина ли са изгодни?

Български граждани над 18 годишна възраст само с наличие на валиден имейл адрес, документи за самоличност и активна интернет връзка могат да получат кредит. Независимо дали кандидатства като нов или стар клиент за компанията.

Разбира се, че са изгодни. Получаваш сумата, която ти е необходима, но заплащаш по-малко оскъпяване докато трае промоционалната кампания. И то с цели 15% по-малко!

Няма нужда да ограничаваш себе си или своите близки. Кандидатствай за бързи кредити с 15% отстъпка от Стик Кредит и вземи необходимите оферти. Не се бави, защото офертата е валидна само от 8-ми до 15-ти септември.