Отидете към основна версия

727 1

Прошков: Фандъкова не отговаря на щекотливите въпроси

  • прошко прошков
Снимка: БГНЕС

Фандъкова не отговаря на щекотливите въпроси. Това заяви кандидатът за кмет на Синята коалиция Прошко Прошков, предаде БГНЕС.

Прошков обвини кмета на София, че отказва да отговаря на актуалните въпроси за случващото се около нея по време на първия медиен предизборен дебат, който се състоя тази сутрин.

Прошков отказа да коментира представянето на своите опоненти в кампанията до момента с аргумента, че всеки сам си носи отговорността. Той потвърди участието си в дебата, който се организира тази вечер от 18 ч. Прошков подчерта обаче, че кметът на София отново ще избегне и този дебат. До този момент само Фандъкова не е потвърдила участието си в него.

Днес Прошков се срещна с гражданите от сдружението "За Докторската градина". По време на срещата той им обеща помощта си за изграждането на поливна система и за реконструкцията на самата градина.

По думите на Прошков в София в момента се садят цветя предизборно, но нито една леха няма поливна система. Това прави инвестициите по засаждането нерентабилни.

 

Читателите на Факти.бг имат още няколко часа, през които могат да зададат своя въпрос на Прошко Прошков в ProИнтервю

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини