Отидете към основна версия

1 202 3

Иде нов вот на недоверие

  • вот-
  • станишев-
  • президент-
  • избори

Станишев: Идват черни дни за ГЕРБ

Снимка: БГНЕС

Следващият вот на недоверие срещу правителството ще е за бюджета за догодина. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на пресконференция в изборната нощ. След като очерта негативите на управлението и постави целта за още по-яростно опониране на ГЕРБ, Станишев обяви, че скоро ще има нов вот на недоверие, предаде репортер на Факти.бг. „Оттук нататък за ГЕРБ започват все по-черни дни”, загатна той Станишев.

В отговор на журналистически въпрос соцлидерът заяви, че искането за сваляне на кабинета ще е за Бюджет 2012. Проектът за държавна сметка предвижда обедняване и обрича хората на мизерия, стана ясно от анализа на Станишев, тъй като в проекта няма социална политика и пари за образование.

„Колкото по-дълго ни управляват ГЕРБ, толкова по-опустошителни ще се резултатите за България”, заяви Сергей Станишев.

И коментира решението на Борисов да не участва на бъдещи избори за президент така: „Аурата и харизмата на Бойко Борисов вече далеч не са същите и ако той се кандидатира след пет години за президент, едва ли ще е успех.

Лидерът на БСП е убеден, че днешната изборна победа на управляващите е максимума и последната инерция от вълната на ГЕРБ.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини