Last news in Fakti

31 Октомври, 2011 00:36 1 149 3

Иде нов вот на недоверие

  • вот-
  • станишев-
  • президент-
  • избори

Станишев: Идват черни дни за ГЕРБ

Иде нов вот на недоверие - 1
Снимка: БГНЕС

Следващият вот на недоверие срещу правителството ще е за бюджета за догодина. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на пресконференция в изборната нощ. След като очерта негативите на управлението и постави целта за още по-яростно опониране на ГЕРБ, Станишев обяви, че скоро ще има нов вот на недоверие, предаде репортер на Факти.бг. „Оттук нататък за ГЕРБ започват все по-черни дни”, загатна той Станишев.

В отговор на журналистически въпрос соцлидерът заяви, че искането за сваляне на кабинета ще е за Бюджет 2012. Проектът за държавна сметка предвижда обедняване и обрича хората на мизерия, стана ясно от анализа на Станишев, тъй като в проекта няма социална политика и пари за образование.

„Колкото по-дълго ни управляват ГЕРБ, толкова по-опустошителни ще се резултатите за България”, заяви Сергей Станишев.

И коментира решението на Борисов да не участва на бъдещи избори за президент така: „Аурата и харизмата на Бойко Борисов вече далеч не са същите и ако той се кандидатира след пет години за президент, едва ли ще е успех.

Лидерът на БСП е убеден, че днешната изборна победа на управляващите е максимума и последната инерция от вълната на ГЕРБ.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 guest

    0 0 Отговор
    Да го беше прочел бюджета преди да говори. Как така реши, че ще иска вот на недоверие след като кабинета още не го е приел!?
  • 2 Paco

    0 0 Отговор
    Тяхната идея е да са винаги против всичко, независимо дали е добро или лошо .......
  • 3 lumpus

    0 0 Отговор
    незнам колко вота ще има ....но снимката на тоя кърти мифки :))))........едно червилце и е готов