Отидете към основна версия

8 186 16

Началото на края на партията на Доган

  • избори 2011
Снимка: БГНЕС

Ахмед Доган не е фактор за президентските избори в България, той вече няма държавните лостове и държи само една медийна групировка, а за агентурната мръсотия на ДПС прииждат водите на Дунав. Това е заявил за БГНЕС Енвер Хатипоглу, бивш координатор на ДПС за Турция.

Той каза това, след като стана ясно, че в родния му Силистренски регион общините Дулово и Главиница вече не са "феодално владение" на ДПС. "Д-р Юксел, подкрепен от ГЕРБ и ЕНП в Дулово – провъзгласеният за частен град на ДПС, спечели кметския балотаж. В Главиница е същата ситуация. Чистката на мръсотията, нанесена от ДПС, започна да се чисти с дунавска вода, хората започват да отварят очите си за зловещите истини за висшия апарат на тази партия", подчерта Хатипоглу, намеквайки за агентурните досиета на висшите апаратчици в партията.

Той разкри, че през последните 4 дни преди балотажа за президентския вот е работил за бойкот. "В Турция вече няма да се подчиняват на ДПС, категоричен съм. Само за 4 дни, в които имах време да правя анти - кампания, активността за президентските избори спадна. На последните президентски избори мобилизирахме 56 000 гласа и само в Истанбул те бяха 22 000, но сега резултатът е трагичен", посочи Хатипоглу. Според него резултатите от този вот бележат началото на края на партията на Доган.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини