3 Ноември, 2011 09:42 1 055 0

Имало ли е опит за покушение срещу Зеленогорски преди първия тур на изборите?

  • софия-
  • избори 2011-
  • найден зеленогорски-
  • опит за покушение
Имало ли е опит за покушение срещу Зеленогорски преди първия тур на изборите? - 1
Снимка Дарик

На последните избори освен обвинения за купуване на гласове започнаха да се сипят и такива, свързани с мутризация на вота. Малко след втори тур например, гръмна бомба в Сливен, а Найден Зеленогорски, който беше кандидат за кмет на Плевен призна, че е имало опит за покушение срещу него, коментира Н\ова телевизия.

Преди първия тур на изборите в една от сутрините автомобилът, с който той се движи – служебен автомобил на СДС, се оказва, че болтовете на лявото предно колело били отвити. В този ден не той е бил в атомобила, а негови колеги. За щастие, те са карали бавно и не са пострадали.

Не искахме да говорим за този случай по време на кампанията, за да не я истеризираме, но мисля, че е логично, след като изборите приключиха, тези факти да се знаят, защото това са ужасяващи неща, които не бива да се случват в една европейска държава. Очевидно е, че този акт е свързан с изборите, защото се случи точно по време на кампанията, заяви Найден Зеленогорски за „Здравей, България" в директна връзка от Плевен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА