Отидете към основна версия

4 999 54

Борисов се ядоса на Герджиков

  • борисов-
  • герджиков-
  • се ядоса-
  • ечемишка-
  • избори

"Изказването на Герджиков от днес, че за няколко дни направили повече, отколкото за години, граничи с нахалството. За десет години една лампа не закачиха. Да иде да види мостове, естакади и др. Това заяви в НДК пред представители на 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР.

По-рано днес при откриването на злополучния тунел "Ечемишка", Герджиков заяви, че за пет дни е направено повече отколкото за пет години. Ремонтът в тунела се наложи, след като в тунела падна осветително тяло и уби жена.

Борисов препоръча на Герджиков да надникне в съседната тръба на тунела да види какъв ремонт се прави. „Точно когато проф. Герджиков беше във властта, искаха да дадат магистрала „Тракия" на концесия, а сега българинът се вози без пари. Точно по времето на Тройната коалиция се дадоха пари за тунел „Ечемишка", но нищо не се направи", подчерта Борисов.

Аз ще напомня, че ГЕРБ спаси положението магистрала "Тракия" да не се даде на концесия, защото сега на входа и изхода щеше да се плаща", заяви Борисов.

"В изграждането на метрото, паркове и булеварди, не можахме да направим хората съпричастни. Хората се подразниха, че казахме "ние го направихме", а там участваха хиляди хора - и строители, и останалите търпеливо чакаха ремонтите - не протестираха, чакаха, защото знаеха, че е за добро", коментира Борисов. Той благодари на хората за работата и търпението.

Според него ГЕРБ за първи път е направил програма, която отчита възможностите и слабостите. Всяка цифра в нея е на правеното през последните години, каза още Борисов.

"Ние 2 г. имахме проблеми само с нашите партньори", констатира Борисов. Премиерът охлаждал Томислав Дончев, който му се оплаквал от Меглена Кунева, с думите: "Ти не разбираш от коалиционна култура."

С комуникационен проблем, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов си обясни резултатите на партията от последните избори. След което изреди колко неща е направила партията му само в столицата, където, като станал кмет, и най-младият икарус бил по-стар от него. И попита, а какво е направило БСП.

Един от основните приоритети на ГЕРБ за следващ мандат са огромните облекчения в общуването на хората с администрацията. Ако партията се върне в управлението, занапред всички документни справки ще се правят служебно.

Борисов изтъкна, че е договорил с Путин да опрости на България 90 милиона от лихви и че е договорил от ЕС, където е борба за всяко евро, 320 милиона за границата. "Ако някой друг доведе 410 милиона, половин час ще му пляскам по часовник", обеща Борисов.

ГЕРБ е единствената партия, в която няма олигарси. Ние сме 100% независима партия, всичко зависи от нас", взриви залата Борисов. И заключи, че за 2 г. ГЕРБ е понесла пасивите в последните 2 г., но държавата е спечелила.

"Ще стане беля със сигурност!", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за машинното гласуването в отговор на въпрос на член на актива от трите столични избирателни района.

Борисов изказа съмнение и притеснение, че ще има проблем: "Не знам дали ще е Костинброд, но ако действително няма кой да сертифицира машините", намекна за фалшификации лидерът на ГЕРБ.

И веднага препрати отговорността на държавния глава. "Дано президентът има здрав разум, в него ми е надеждата! Оставите ли го на тези хора, ще искат веднага да ходим на избори. А нови избори - още 50 млн. и си управляват, без парламент", нападна той отново служебния кабинет. И така ще си заделяме по 100 милиона на година за избори, предначерта близкото бъдеще лидерът на ГЕРБ. Борисов посъветва още партийния актив да не го удря на хвалби какво са направили ГЕРБ и се самокритикува, че често казвал, че той е направил нещо, когато зад направата му стоят много други хора.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове