Отидете към основна версия

1 297 0

Президентът изаде указите за НРС

  • софия-
  • росен плевнелиев-
  • укази-
  • нрс
Снимка БГНЕС

Президентът Росен Плевнелиев подписа укази, с които: назначава на длъжност и удостоява с висше офицерско звание:полковник Драгомир Димитров – назначава на длъжността „Заместник-директор на Националната разузнавателна служба” и му възлага цялостното ръководство на службата до назначаване на директор на Националната разузнавателна служба и го удостоява с висше офицерско звание „ бригаден генерал”. Това съобщиха от прессекратариата на държавния глава.

Назначава на длъжност  полковник Георги Миленов - на длъжността „Заместник-директор на Националната разузнавателна служба”.

Президентът освобождава:  генерал-лейтенант Кирчо Киров – от длъжността “Директор на Националната разузнавателна служба” и от военна служба;  генерал-майор Людмил Ангелов - от длъжността „Заместник-директор на Националната разузнавателна служба” и от военна служба; полковник Звездомир Пенков - от длъжността „Заместник-директор на Националната разузнавателна служба”.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Законът за НРС готов до края на годината

    До края на тази година трябва да бъде готов Устройственият закон за Националната разузнавателна служба (НРС). Това каза президентът Росен Плевнелие ...
    09.02.2012
    1 178
    0
  • Смениха цялото ръководство на НРС

    Променено е ръководството на Националната разузнавателна служба (НРС) и са назначени двама нови офицери. Това съобщи пред журналисти след края на д ...
    25.01.2012
    1 896
    0