Отидете към основна версия

2 961 21

Да почистим малките улици

  • резон медия груп-
  • почистване-
  • сняг

Тази сутрин екипът на Резон Медиа  груп запретна ръкави и изчисти не само тротоарите, а и улицата до асфалт пред сградата на фирмата на ул. „Карнеги” № 11.


Снегът спря и вече няма извинения за непочистените тротоари и малки улици. Столична община съобщи, че влиза в малките улички, но на този етап това не се случва.


Освен малките улички, пешеходците едвам стъпват и по тротоарите и пред  блоковете.
Поради тази причина не би било зле и гражданите да запретнат ръкави и да свършат своята част, за да бъде София едно по-приветливо място.

За по-практичните пък подобна дейност ще улесни значително паркирането на автомобили, защото в този момент това е една от най-трудните задачи в големия град.

За да дадем пример и ние се хванахме на работа. Служителите на Резон Медия груп почистихме малката столична улица „Карнеги”, на която се намират офисите ни в една импровизирана инициатива.

Към екипа ни обаче не се присъединиха мераклии от съседните сгради, дори се намериха такива, които протестираха, закъхарени, че препречваме пътя с камара сняг,  който ще бъде прибран обаче от камион.

 

А ето и резултата, който постигнаха "хората с ръце в джобовете"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • София ремонтира язовири

    Столична община има пет язовира, три от тях ще се ремонтират, заяви пред ТВ7 Йорданка Фандъкова, кмет на София. „Ние сме от малкото общини, к ...
    09.02.2012
    1 389
    0
  • Фандъкова сформира оперативен щаб, чака силен сняг

    Във връзка с предстоящ обилен снеговалеж създаваме оперативен щаб в изпълнение на плановете и изискванията на закона, съобщи пред  журналисти ...
    08.02.2012
    1 257
    0
  • Буря и лед сковаха Варна

    Мощни вълни и ураганен вятър затвориха варненското пристанище, както и рибарското пристанище в Бяла. Целият плаж на „морската столица“ ...
    08.02.2012
    4 753
    1