Отидете към основна версия

11 981 4

Даниел Гочев е издирваният младеж в Бургас

  • бургас-
  • мост-
  • даниел гочев

Даниел Гочев – на 22 години, студент в университета „Асен Златаров“ в Бургас. Това е младият мъж, за когото има съмнения, че именно той е  станал жертва на бурята, която вилня край морето миналата седмица.

Даниел е в неизвестност от сряда вечерта. Родителите му отишли в МВР, за да кажат, че синът им не се е прибирал още в петък, макар да знаели, че имал навика често да отсъства от дома. Даниел имал приятелка Фани Митева от Поморие, с която непрекъснато били заедно, съобщава сайтът „Бесове“.

Вчера бургаските му приятели разлепиха обяви със снимката му из града, чрез които дават и номерата на мобилните си телефони. По тяхна информация в деня, в който е бил видян за последно е бил облечен по същия начин като на снимката. Личните документи и мобилните телефоните бил оставил у дома.

На 8 февруари неизвестен младеж скочи в бурното море от Моста в Бургас. Съобщението за инцидента в Първо районно управление е получено от патрул на бургаската жандармерия, извършващ обход на Морската градина, за това че са забелязани два човешки силуета, движещи се по моста. Преди моста е имало забранителна лента за минаване по него.

При приближаването на патрула единият човек скочил от Моста в морето, а другият се отзовал на подадени от полицаите сигнали за излизане на безопасно място. Това е 18-годишната бургазлийка Рима. Тя  обяснила, че докато снимала с фотоапарата си вълните от моста, срещнала в средата му непознат млад мъж на възраст между 20 – 25 години, висок около 170 см. Разменили няколко реплики, като той заявил че оглежда обстановка на въпроса на момичето – „Какво прави по това време на моста?“

Рима се обърнала след известно време, но вече не забелязала силуета на мъжа, с който се разминала. Видяла единствено сигналите на бургаските жандармеристи, които я призовавали да се върне на по-безопасно място.

Тялото на младия мъж все още не е изхвърлено от морето. Според съдебни лекари, заради ниските температури процесите на разлагане са забавени и трупът може да изплува едва в ранната пролет.

На Рима са показани поредица от фотографии на изчезналия Даниел Гочев, но тя не може категорично да потвърди дали това е младежът от моста.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини