13 Февруари, 2012 17:38 2 424 0

Издирват момче от Бургас, проверяват дали е самоубиецът от моста

  • бургас-
  • моста-
  • изчезнал-
  • самоубиец

Родители са ужасени, че синът им, който не се е прибрал у дома може да е младият мъж, скочил от моста в Бургас на 8 февруари тази година. 18-годишното момиче, обаче с което, младият мъж се бе засякъл на моста не може да потвърди по снимките, че това е той.

След инцидента на другия ден полицията призова бургазлий да уведомят полицията за изчезнали свои близки, тъй като не разполага с индентичността на мъжа, а само с описанието на младата жена, която го е описала така: «Млад мъж на възраст между 20 – 25 години, висок около 170 см» От полицията в Бургас съобщават, че до този момент в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено едно съобщение от бургаско семейство за отсъствието на 22 годишния им син.
По думите им, младежът често напускал дома си, без да съобщава с кого е и кога ще се прибере. На 18 годишната бургазлийка, последно видяла младежа на моста, са показани поредица от негови фотографии, но същата не може категорично да потвърди идентичността му.
Оперативно-издирвателните мероприятия по установяване самоличността на младежа продължават от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

Факти. бг  припомня, че младежът  скочи в бурното море от Моста в Бургас на 8 февруари.
Съобщението за инцидента в Първо районно управление бе получено  от патрул на бургаската жандармерия, извършващ обход на Морската градина, за това че са забелязани два човешки силуета, движещи се по моста. Преди моста е имало забранителна лента за минаване по него. При приближаването на патрула единия човек скочил от моста в морето, а другия се отзовал на подадени от полицаите сигнали / звукови и светлинни/ за излизане на безопасно място – констатирано е, че това е 18 годишна бургазлийка, която обяснила, че докато снимала с фотоапарата си вълните от моста срещнала в средата му непознат млад мъж на възраст между 20 – 25 години, висок около 170 см. Разменили няколко реплики, като той заявил че оглежда обстановка на въпроса на бургазлийката – «Какво прави по това време на моста?».
Бургазлийката се обърнала след известно време, но вече не забелязала силуета на мъжа, с който се разминала. Видяла единствено сигналите на бургаските жандармеристи, които я призовавали да се върне на по-безопасно място.

Към момента трупа на мъжа все още не е открит.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА