Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 12:11 8 911 1

Млад мъж скочи в бурното море

  • бургас-
  • млад мъж-
  • бурно-
  • море-
  • скочи-
  • вълна

Издирват самоличността му

Млад мъж скочи в бурното море - 1
Снимка Бесове.бг

Младеж скочи в бурното море от Моста в Бургас. От полицията призовават гражданите да проверят своите близки, тъй като все още не е ясна самоличността на самоубиеца.


Вчера в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от патрул на бургаската жандармария, извършващ обход на Морската градина, за това че са забелязани два човешки силуета, движещи се по моста. Преди моста е имало забранителна лента за минаване по него. При приближаването на патрула единия човек скочил от моста в морето, а другия се отзовал на подадени от полицаите сигнали / змукови и светлинни/ за излизане на безопасно място – констатирано е, че това е 18 годишна бургазилйка, която обяснила че докато снимала с фотоапарата си вълните от моста срещнала в средата му непознат млад мъж на възраст между 20 – 25 години, висок около 170 см. Разменили няколко реплики, като той заявил че оглежда обстановка на въпроса на бургазлийката – «Какво прави по това време на моста?». След като се разминали мъжът продължил в посока сушата, а момичето навътре към морето.


Бургазлийката се обърнала след известно време, но вече не забелязала силуета на мъжа, с който се разминала. Видяла единствено сигналите на бургаските жандармеристи, които я призовавали да се върне на по-безопасно място.


В издирването на мъжа се включили екипи на група «Спасителна дейност» към - Областно управление «Пожарна безопасност и защита на населението» - Бургас и Регионална дирекция «Гранична полиция», които въпреки ползваните прибори за нощно виждане, не са открили и следа от изчезналия. Към момента трупа на мъжа все още не е открит.


Издирвателните мероприя по отношение самоличността на мъжа продължават, като ОДМВР – Бургас призовава всички бургазлии да се свържат със своите близки, отговарящи на даденото от момичето описание – млад мъж, на възраст между 20 и 25 години и височина около 170 см. и в случай, че нямат контакт или информация за местонахождението им, да съобщят в най-близкото поделение на МВР или на тел. 112.


Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас. Работи се по няколко версии. Проверява се все пак и дали момичето и мъжът с неизвестна самоличност са се познавали.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Кисьов

    0 0 Отговор
    да не е тоя http://fakti.bg/bulgaria/30599-trup-izpluva-na-ribarskia-plaj-vav-varna