Отидете към основна версия

3 613 0

15-годишно момиче изчезна в Студентски град

  • момиче-
  • студентски град-
  • софия-
  • изчезна-
  • 16
Снимка: МВР
Столичната полиция е обявила за издирване 15-годишната Елица Димчева Побакова от Русе. Сигнал за изчезването й е подаден днес към 13.05 часа от треньорката й по джудо. Отборът е пристигнал от Русе за участие в състезание, което се е провеждало в „Студентски град”. По думите й момичето е участвало в някои от етапите на състезанието, след което към 12.00 часа поискало разрешение да отиде да си купи нещо за ядене. Когато не се прибрало, го потърсили, видели, че на скамейката са дрехите, с които е пътувало, липсвало само горното яке.

 

 


Предприети са светкавични действия за установяването на местонахождението на непълнолетната – сформирани са няколко екипа от столичното Седмо РУП и СДВР, в издирването е включено и обучено за целта куче. До този момент дирите й се губят.

 

 


Елица е средна на ръст, с черни очи и дълга черна коса с бретон, вероятно вързана на опашка. По първоначални данни е облечена с екипа по джудо, сини джапанки и черно яке с качулка.

 


Гражданите, които разполагат с допълнителна информация за издирваното момиче, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Студентски град - 80 общежития, 60 заведения

    Побоищата в Студентски град не са ежедневие, но се случват често и всички случаи са свързани с голяма употреба на алкохол. Нормално, при положение, ...
    01.03.2012
    25 289
    33
  • Откриха изчезналата Елица

    Както съобщихме по-рано столичната полицията беше вдигната на крак заради изчезнала тийнейджърка от Русе. 15-годишната Елица Димчева е пристигнала ...
    25.02.2012
    1 882
    1