25 Февруари, 2012 19:16 1 962 1

Откриха изчезналата Елица

  • момиче-
  • изчезна

Както съобщихме по-рано столичната полицията беше вдигната на крак заради изчезнала тийнейджърка от Русе. 15-годишната Елица Димчева е пристигнала в София на състезание по джудо в зала „Христо Ботев” в Студентския град и в ранния следобед е поела в неизвестна посока.

Тази вечер момичето е открито в района на хотел Плиска, съобщи бТВ. Според други източници, мястото е автогара "Изток".

 Свидетели са я видели да се разхожда сама, кална и плачеща. Според полицията, най-вероятно момичето е в неадекватно състояние. Таксиметров шофьор твърди, че го е карала да я закара до Русе.

По Елица няма следи от наранявания или някакви посегателства. Служителите на МВР са открили в нея брошура за хранителни добавки, но тепърва ще се изяснява дали тя ги е използвала и оказали ли са някакво въздействие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кк

    0 1 Отговор
    това не е държава какво може да се очаква