Last news in Fakti

25 Февруари, 2012 17:42 3 604 0

15-годишно момиче изчезна в Студентски град

  • момиче-
  • студентски град-
  • софия-
  • изчезна-
  • 16
15-годишно момиче изчезна в Студентски град - 1
Снимка: МВР
Столичната полиция е обявила за издирване 15-годишната Елица Димчева Побакова от Русе. Сигнал за изчезването й е подаден днес към 13.05 часа от треньорката й по джудо. Отборът е пристигнал от Русе за участие в състезание, което се е провеждало в „Студентски град”. По думите й момичето е участвало в някои от етапите на състезанието, след което към 12.00 часа поискало разрешение да отиде да си купи нещо за ядене. Когато не се прибрало, го потърсили, видели, че на скамейката са дрехите, с които е пътувало, липсвало само горното яке.

 

 


Предприети са светкавични действия за установяването на местонахождението на непълнолетната – сформирани са няколко екипа от столичното Седмо РУП и СДВР, в издирването е включено и обучено за целта куче. До този момент дирите й се губят.

 

 


Елица е средна на ръст, с черни очи и дълга черна коса с бретон, вероятно вързана на опашка. По първоначални данни е облечена с екипа по джудо, сини джапанки и черно яке с качулка.

 


Гражданите, които разполагат с допълнителна информация за издирваното момиче, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА