Отидете към основна версия

27 Юни, 2020 17:54, обновена 27 Юни, 2020 17:54 9 136 68

Бивш офицер от НСО: Борисов със сигурност знае кой го е снимал, определени хора влизат непроверени при него (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • спалня-
  • нсо-
  • светлин стоянов

Охраната не е внесла парите...Най-вероятно това е недоволен човек от развитието на събитията, той  е очаквал най-вероятно нещо... не е очаквал нещо и си го е снимал, най-вероятно един ден да си го покаже

Кадър: 7/8 ТВ

Светлин Стоянов, бивш офицер от Националната служба за охрана, категорично опроверга теорията, че службата е виновна за скандала със снимките от премиерската спалня на улица "Секвоя" в столичния квартал "Бояна". В предаването "Студио Хъ" по 7/8 TV Стоянов заяви, че пропускателният режим на държавната вила е наложен от самия премиер още по време на първия му мандат.

Бившият служител на НСО е убеден, че Борисов знае кой го е снимал и изтъкна, че определен кръг хора не са проверявани, не са им вземани мобилните устройства, не са записвани на влизане и на излизане...

"Премиерът ни е ерген, като ни е всеобщо известно и те са повече от две, да кажем (бел.ред. жените)", намекна Стоянов.

Ето какво сподели още той в телевизионното си гостуване:

Категорично не съм съгласен, че НСО е виновна за снимките в спалнята на "Секвоя". Първо пропускателният режим на държавната вила "Секвоя" е наложен от самия премиер още по време на първия му мандат, 2009 г., всъщност там за неговия тесен кръг, съвсем тесен, говорим около дестина човека, не повече, за тези хора няма пропускателен режим... И без да се записват кога са влезли и кога са излезли.

Със сигурност се знае кой го е снимал. Определени хора не са проверявани. Определен кръг хора, повтарям, не са проверявани, не са им вземани мобилните устройства, не са записвани на влизане и на излизане...Премиерът ни е ерген, като ни е всеобщо известно и те са повече от две, да кажем (бел.ред. жените).

Аз мога да го потвърдя това, което вие сте чули, знаят го известен кръг хора, в ескорта на премиера ежедневно има по един човек, който не е служител на НСО. Той се смяна с още един, нали двама са общо, те са бивши служители на "Нипон".

По принцип в колите на колите на НСО няма право да се вози друг човек, освен ако не е протокол или преводач в някаква такава среща, официална, два дни, но дотам.

Камери има, би трябвало да има, ще бъда безкрайно учуден, ако няма камери, но дали се трият записите?!

На камерите, понеже се контролират от друг сървър, може да се види кой влиза и кой излиза на камерата.

Но охраната не е внесла парите...Най-вероятно това е недоволен човек от развитието на събитията, той  е очаквал най-вероятно нещо... не е очаквал нещо и си го е снимал, най-вероятно един ден да си го покаже.

Шофьорът не трябва да е министър-председателят, в никакъв случай, това  е в разрез с всякакви предохранителни и охранителни мерки...Това е много сериозно погазване на закона.

България има много горчив опит в миналото с действащи паралелни силови структури.. много комплексни неща трябва да има един шофьор, един охранител да станат много добри, да работят над средното ниво.

Моите уважения към момчетата от Жандармерията и Специализирания отряд за борба с тероризма, те са много добре подготвени физически, имат своите качества, но добър охранител и шофьор се става само когато мисълта изпреварва действията.

 

 

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 25 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове