Отидете към основна версия

5 542 39

БОЕЦ: Дебелите са уплашени, крият се като мишки

  • боец-
  • блокада-
  • протест-
  • мишки

За днес е предвидена поредна блокада на обществена институция

Снимка: БГНЕС

"Днес /б.р. вчера/ гражданите и бойците блокирахме КПКОНПИ и поискахме да връчим лично Оставката на Цацаров! Аргументите ни бяха публично представени на място, ще спомена само един - след седем години начело на прокуратурата няма нито един един осъден за корупция по високите етажи на властта. Цацаров бе назначен от Пеевски и Борисов, така както и Гешев, и тяхната задача е да прикриват извършените от техните господари престъпления и да служат, като бухалки срещу непримиримите!"

Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев.

"След нашата акция свинчугата е изквичал, че не се бил срещнал с мен и гражданите заради мои снимки с Лозан Панов, Борисов и Цветан Василев. Така Цацаров пропусна шанса си и той да има снимка с мен. Но ние няма да пропуснем шанса си да отстраним тази гнусна банда престъпници, мутри и мафиоти от властта. Този, който на крак ходеше всяка сряда при Буда на инструктаж пуска моя снимка, като компромат! :) Много трябва да са уплашени и разклатени дебелите, и с право се страхуват!", допълва Георгиев и заявява:

"УТРЕ /б.р. днес/ - ПЕТЪК, 08.00ч. - БЛОКАДА - ИЗНЕНАДА 4! Тръгваме от Орлов мост и ще блокираме поредната институция на мафията!"

"Как пък един не се намери с топки и капка достойнство и смелост да слезе при гражданите и да ни попита какво искаме! Крият се, като Борисов, като плъхове се крият в дупките си зад гърба на десетки жандармеристи и полицаи и надничат страхливо от прозорците си! По зле са и от Орешарски!

Всяка власт, която започне да се страхува и крие от гражданите е нелегитимна, тези хора нямат нито законовото, нито моралното право да управляват! Разкриваме тяхната агония, страхове и позор. Цацаров да не ми мрънка и да не ми се обяснява, а да подава оставката и да каже на Буда и Гешев, че си заминават с него, те са си едно! И за Къщата в Барселона да каже! И за десетките сигнали за АпартаментГейт! И за 4-те милиона евро, които плати на Доган за назначението си, кой му ги даде! И за проверката срещу Пеевски да каже! И за грабежа КТБ да каже! Ще каже, от подсъдимата скамейка ще говорят и той , и господарите му!

Битката продължава!", завършва лидерът на БОЕЦ.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 33 гласа.

Свързани новини

  • Искат глоба за Хаджигенов

    Очакваме Инспектората за опазване на куртурното наследство в Министерството на културата да му състави два акта за установяване на административно нар ...
    23.08.2020
    17 349
    151
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове