Отидете към основна версия

2 965 122

Атлантически съвет на България: Империята на злото трябва да бъде унищожена!

  • украйна-
  • русия-
  • руска агресия-
  • атлантически съвет на българия

Днес украинският народ воюва и за нашата свобода и плаща с кръвта си неизбежната победа

Снимка: БГНЕС

Пред очите на целия цивилизован свят Путинският режим осъществява политика на геноцид спрямо украинския народ.

Войната на Руската федерация не е само против Украйна, а против цяла Европа, цивилизования свят и България като част от него.

Това се посочва в декларация на Атлантическия съвет на България.

Тази война косвено убива всеки ден и нас, гражданите на държавите от Свободния свят, убива душите ни, разкъсва сърцата ни. Вече е непоносимо да се наблюдават безучастно и безпомощно зверствата на изродите в униформите с фашистки знаци V и Z от армията на сатанинската империя на Злото.

Четиридесет дни след началото на руската военна агресия Украйна има своите Батак и Перущица, Катин и Сребреница. Кланета, масови убийства на невъоръжени граждани, екзекутирани със завързани ръце и крака, изпепеляване на домове, изнасилвания на жени и деца от уроди-нечовеци, каквито светът не помни.

Атлантическият съвет на България (АСБ) призовава лидерите на Свободния свят незабавно да предприемат ефективни мерки за спиране на Путинска Русия и за прекратяване на войната срещу цивилизованото Човечество, която започна в Украйна.

АСБ призовава държавите от Цивилизования свят да прекратят незабавно всички търговски и икономически контакти с Империята на Злото! Повече да не се купуват руски петрол, газ, метали, дървесина и каквито и да са суровини и стоки от Империята на Злото, носеща името Руска федерация. Нищо да не се купува и продава на тази престъпна терористична държава! Да се наложи пълно търговско ембарго на Путинската държава, да се конфискува собствеността на руските олигарси и мафиоти, където и да се намира по света. Всички кораби, самолети и недвижима собственост на Путинска Русия, намиращи се на териториите на страните от Свободния свят, трябва да бъдат арестувани и запорирани. Капиталите също.

АСБ призовава да не се допускат поданиците на Империята на Злото в страните от Свободния свят, като се преустанови издаването на входни визи за тях.

АСБ призовава правителствата на страните от Свободния свят да предоставят на Украйна неограничена военна помощ, като героичната ѝ армия бъде въоръжена с всичко, от което има нужда, за да изгони руските нашественици от територията си.

Атлантическият съвет на България заявява категоричната си позиция, че Империята на Злото трябва да бъде икономически и морално смазана!

Нейният държавен флаг, химн, герб и държавни символи трябва да се третират като тези на Третия райх на Хитлер и да бъдат забранени.

Днес украинският народ воюва и за нашата свобода и плаща с кръвта си неизбежната победа над Злото.
Ние, гражданите на Свободния свят, неизбежно ще понесем лишения и трудности, но това не бива да ни плаши, защото ако не спрем евразийското чудовище още сега, то утре ще дойде и за нас. То няма да се усмири, докато не се опита да ни унищожи и завладее с цената на още десетки хиляди, а може би и милиони жертви.

Политици от Свободния свят, бъдете смели и решителни!

Сега, утре ще бъде късно!

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 82 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове