Отидете към основна версия

4 475 2

Евтини морски имоти

  • море-
  • имоти-
  • разпродажба-
  • испания

Испанският специализиран сайт Casaktua разпродава над 1000 обекта по цялото испанско крайбрежие. Средната големина на ваканционните апартаменти е 85 кв.м, а цената – около 80 000 EUR.

По време на акцията могат да бъдат купени жилища както от първичния, така и от вторичния пазар, мезонети, мансарди и студиа. Ако се купи, например жилище за 80 000 EUR, то месечната вноска по ипотеката ще е около 250 EUR. Според анализатори, това е напълно достъпна цена, която дава възможност човек „да съхрани спестяванията си или да си осигури гарантиран доход”.

Въпросните имоти се намират по протежение на цялото испанско крайбрежие. Най-много оферти има в Аликанте, Валенсия, Кадисе, на Канарските острови, Мурсия и на Балеарските острови. От ценова гл.т. най-евтините ваканционни имоти са във Валенсия и Кадисе, където средната цена на обектите е около 63 000 EUR. Най-скъпо е на Балеарските острови – 145 000 EUR.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • На места заемът по-евтин от наема

    Ниските лихви по ипотечните заеми и поевтиняването на жилищата направиха така, че в Испания кредитът излиза по-евтино от това да се живее под наем. От ...
    12.07.2016
    2 037
    0