Отидете към основна версия

3 036 2

Как да направите от нищо нещо (СНИМКИ)

  • предмети-
  • излишни-
  • преобразование-
  • идеи-
  • интериор-
  • дизайн

Едва ли може със сигурност да твърдите, че в дома си нямате вещи, които са за изхвърляне. Повечето от тях са задръстили килера или седят от месеци на балкона. А в действителност на старите вещи може да бъде даден нов живот, стига да знаете как. Ето и някои предложения:

1. Стара хладилна камера

Стария фризер може да бъде превърнат в чудесен шкаф. За целта е необходимо да бъде декориран с дървени плоскости. Ако работи може да се използва за съхранение на лед или охлаждане на напитки през летните дни. В случай, че не работи, той е отлично място за съхранение на провизии.

2. Чекмедже

Свикнали сме да го гледаме само в хоризонтално положение. Чекмеджетата от стария шкаф обаче могат да се боядисат в цвят, който да отговаря на стените в някоя от стаите ви и да се превърне в чудесен аксесоар в интериора на помещението.

3. Чугунена вана

Ако е наранена или просто сте я заменили с нова, то не изхвърляйте старата. С малко повече работа и няколко декоративни възглавнички тя може да се превърне в отлично канапе.

4. Стар куфар

Вместо да го изхвърлите, може да го преработите цветово така, че да се превърне в чудесна маса за хола ви.

5. Стълби

Едва ли ви е идвало на ум, че стълбите могат да играят ролята на етажерки за книги. Получава се доста оригинална стена.

6. Врата в маса

Повечето врати са масивни и са отлична основа за маса. Необходима им е само една боя и вече са готови за новото си предназначение.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини