Отидете към основна версия

2 681 29

Летни промоции по ипотечни кредити

  • жилищен заем-
  • ипотечен кредит-
  • банка-
  • промоции

Въпреки, че август е месецът на отпуските и покупката на имот едва ли е на дневен ред, част от търговските банки решиха да предложат промоционални условия по жилищни кредити. Една от тях е „Уникредит Булбанк”, която предлага заем с плаваща лихва от 4.5% за първата година и 6.5% за останалия срок от кредита. Условията са само за заеми в лева и клиентите могат да се възползват от тях до края на септември.

„От най-ниските лихви ще могат да се възползват  клиенти на банката с кредитна карта и работна заплата над 1500 лева, които ползват и други продукти по избор като Спестовен план Pioneer, животозастраховка „Алианц” или директна инвестиция във фондове Pioneer с минимална сума от 500 EUR. Важно условие е работната заплата на кандидата за кредит и солидарния длъжник да се превежда по сметка в банката”, уточняват от банката.

От там дават и пример за кредит в размер на 50 000 лв. Със срок на изплащане 20 години. При равни месечни вноски, ще има годишен процент на разходите от 8.16% при лихва от 4.5% за първата година и 6.5% за остатъка от срока.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини