Отидете към основна версия

11 214 12

ЧСИ продава имоти на транспортен бос

  • румен рончев-
  • имоти-
  • чси-
  • продажба

Става дума за имущество на фирма на Румен Рончев

ЧСИ за втори път продава имуществото на Румен Рончев. Частен съдебен изпълнител отново е сложил на масата имущество на фирмата на Румен Рончев – „Розова Долина Екс”. Става дума за част от имот, в който е позиционирана базата на транспортния бизнесмен. Недвижимото имущество – земя и постройка към нея, се намира на улица „Дилянка”, утгочнява TrafficNews. Сградата не се обитава, няма позиционирани офиси в нея.

Имотът е 2 декара и от 14 юли е започната процедурата по поучаване на офертите, която ще продължи до14 август. Частният съдебен изпълнител е започнал процедура по изпълнителен лист, след влязло в сила решение на Окръжен съд – Пловдив, като това е първа публична продан на недвижимото имущество на Рончев.

Постройката е с разгърната площ от 73 кв.м. Стартовата цена на имота е 364 000 лв., а офертите ще бъдат отворени на 17 август.

Към този момент Рончев разполага с още две фирми, едната отново занимаваща се с транспорт -  „Ню Транс Груп”. Вече година сметките и имуществото на дружеството са запорирани заради задължения към банките.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.

Свързани новини