Отидете към основна версия

16 253 16

Нов комплекс от къщи край втория по големина град

  • марково-
  • imot.bg-
  • комплекс-
  • кибела-
  • инвестиция

Луксозните имоти ще са разположени в Марково

Зад стадиона на село Марково ще бъде изграден нов жилищен комплекс. Той ще се състои от луксозни къщи, поясни кметът Десислава Терзиева. Районът е известен със силен инвестиционен интерес през последните 10 години. Доказателство за това е и бумът на продажби на къщи – над 130 броя, сочат данните на най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Преобладават къщи ново строителство. Цените им започват от 130 000 EUR. В зависимост от локацията някои къщи в етап на строеж се оферират, в различна степен на готовност. Срещу 165 000 EUR се продава двуетажен имот с Акт 14, разположен в новата част на селото. Разгънатата му застроена площ е 200 кв.м, а дворът – 200 кв.м. Старите къщи, строени през 80-те години на миналия век се оферират далеч по-евтино – средно по около 50 000 EUR.

Новият комплекс „Кибела“ ще бъде разположен върху терен от 6 декара. Ще се състои от 10 еднофамилни къщи, чието РЗП ще е между 260 и 360 кв.м. Имотите ще са разположени от двете страни на централна улица. Имотите ще са с централна климатизация и панели за слънчева енергия. Големината на дворовете ще варира от 420 до 520 кв.м. Обезопасяването на комплекса е на най-високо ниво. Достъпът до него ще е чрез фейсконтрол система.

Първата къща, която ще е и мострена, трябва да бъде готова до края на текущата година. Клиентите ще могат да купят къщи и на етап замазка. Така ще имат по-голяма възможност да ги обзаведат по свой вкус. Цената на квадратен метър е 1000 EUR.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.

Свързани новини