Отидете към основна версия

5 941 18

Ето какво строят на мястото на бившия завод за фотохартия в Бояна

  • бояна-
  • софия-
  • комплекс-
  • жилища

Жилищен комплекс с 204 апартамента

Нов жилищен комплекс с 204 апартамента ще бъде построен на мястото на бившия завод за фотохартия в Бояна. Локацията предлага живот сред природата, чист въздух и в същото време удобна връзка до центъра на София. Особеното на жилищата е, че ще разполагат с вградени smart home ready решения, които позволяват лесно надграждане с разнообразни технологии за умен живот у дома. Новите собственици ще могат да се нанесат в имотите си през 2024 г.

Предвидени са красиви междублокови пространства, подземни паркоместа, детски кътове, фитнес и басейн. Архитектурата е мислена в контекста на заобикалящата комплекса околна среда и в крак с последните технологични новости и устойчиви материали. Във всяко от жилищата ще бъдат вградени smart home ready възможности, които да позволят на модерния човек да управлява дистанционно сигурността, отключването и отоплението си с едно движение през телефона.

“Гордеем се, че имаме възможността да рециклираме територията на бившия завод за фотохартия в квартал Бояна, която е известна на поколения софиянци, и да създадем там един жилищен комплекс, който отговаря на търсенето на модерните граждани и е създаден с мисъл за качеството на живот на своите бъдещи обитатели.”, разказва Евгения Диканска, изпълнителен директор на строително-инвестиционната компания, която ще изгради комплекса.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 23 гласа.

Свързани новини