Отидете към основна версия

3 397 7

Още по-лесно се купуват имоти в Дубай

  • дубай-
  • чужденци-
  • инвестиции-
  • покупка

Емирството опрости кандидатстването по програмата „Златна виза“

Снимка: Shutterstock

Според поземления департамент на Дубай (DLD), емирството е пуснало онлайн система за получаване на виза за пребиваване в Дубай за инвеститори в недвижими имоти.

По време на презентация в Dubai Land Department Cube (DLD Cube), център, посветен на предоставянето на изключителни услуги на инвеститори в недвижими имоти, представители на DLD заявиха, че системата предлага ефективна платформа за електронни приложения, предоставяща на инвеститорите гъвкавост, простота и качествени услуги.

Системата за електронно пребиваване предоставя услуга за кандидатстване за виза за инвеститор в недвижими имоти чрез електронната платформа dldcube.com, която е достъпна на редица езици, включително арабски, английски, руски, персийски и китайски.

Чрез тази услуга инвеститорите могат да кандидатстват за шест услуги, включително златна резиденция за инвеститор в недвижими имоти за 10 години, резиденция за инвеститор в недвижими имоти за две години, семейна резиденция, разрешение за пребиваване за родители, разрешение за пребиваване за пенсионери, както и услуги за медицински прегледи.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини