Last news in Fakti

15 Юни, 2023 09:23 2 898 2

Строят специален жилищен комплекс, който ще помага на човешкия организъм

  • дубай-
  • оае-
  • екология-
  • природа

Проектът се реализира в Дубай и ще е напълно завършен през 2025 година

Жилищният комплекс Keturah Reserve в Дубай е първият проект в Близкия изток, създаден като част от концепцията Bio Living. Основната му идея е хармонията на жизнено пространство с природни елементи.

Продажбата на имоти вече започна. Клиентите имат възможност да закупят градска къща или апартамент на цена с 20% под пазарната. С напредването на строителните дейности цените ще се повишат. Пускането в експлоатация на комплекса е планирано за 2025 г.

В интериора ще бъдат използвани естествени довършителни материали и декоративни растения. Специална система за осветление, която работи в съответствие с естествените циркадни ритми на човек, ще подобри качеството на съня, настроението и ще намали нивата на стрес.

Жилищен комплекс Keturah Reserve е премиум проект, разработен от голямата MAG Group съвместно с елитната хотелска марка Keturah. Благодарение на това сътрудничество в жилищния комплекс ще бъдат налични не само първокласни удобства, но и хотелско обслужване от най-висок клас.

Жителите на градски къщи и апартаменти ще могат да поръчат почистване и поддръжка на къщите, грижи за растенията, както и да резервират полети, ресторанти и т.н. Тук ще се предлагат услугите на детегледачка, личен треньор, паркинг и секретар.

Към момента в луксозния комплекс се оферират апартаменти с брой спални от 1 до 4 и ексклузивни триетажни таунхауси с 4 и 5 спални, голяма прилежаща площ, градина и басейн.

Основните предимства на закупуването на недвижими имоти на етапа на строителство са няколко:

* цената на обекта е с 20-30% по-ниска от пазарната;

* предприемачът предлага безлихвени вноски;

* възможност за избор на недвижими имоти сред широка гама;

* често можете да поръчате допълнителни мебели, премиум довършителни работи или монтаж на уреди;

* след приключване на строителството получавате нов дом, в който никой не е живял преди вас.

В Дубай няма такова нещо като дългосрочно строителство. Проектите се предават в строго определени срокове.

„Зеленият начин на живот става все по-популярен и можете да го погледнете от гл.т. на разумна инвестиция – ако нещо е популярно, значи ще има търсене за него. Тук към това се добавя местоположението и известният уважаван разработчик MAG с дълга история. Всичко това комбинирано създава страхотен проект с интересен дизайн, който работи чудесно както като инвестиция, така и като жилищен имот“, казва Арам Григорян, старши експерт по недвижими имоти в агенция AXE CAPITAL.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aз бре

    0 2 Отговор
    Резервирам два,на първи и последен етаж...
  • 2 пенко

    1 1 Отговор
    ВСЕКИ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС Е " ПАНДИС " ---НЯМА ЗДРАВОСЛОВЕН ЛУКС -- КОЙТО ДА ЗАМЕНИ ЖИВОТ СРЕД ПРИРОДАТА -- СРЕД ГОРИ ; ПОЛЯ ;ЕЗЕРА И РЕКИ ---ПА ДАЖЕ И БРЕГОВЕ НА МОРЕТА И ОКЕАНИТЕ !?!?!?!?!?!