Отидете към основна версия

6 231 3

Няколко са версиите за убийството на 38-годишен мъж в София

  • убийство-
  • софия-
  • мъж-
  • компютри

Компютърният специалист беше смъртоносно прострелян в квартал „Крива река”

Няколко са версиите за показното убийство в София снощи, за което Факти.бг писа в четвъртък вечерта. Сред тях са междуличностни отношения между жертвата и убиеца, финансови спорове, както и спор за паркомясто.

38-годишният компютърен специалист Николай Найденов беше прострелян смъртоносно снощи в квартал „Крива река” до 19-то училище, припомня Нова телевизия.

За инцидента в полицията са съобщили хора, които са станали свидетели на стрелбата. Те разказват, че преди това са чули караница между двама мъже. След това се чули шест изстрела.

Мъжът е убит с пет куршума. Гилзите са повече и явно е стреляно с многозарядно оръжие, заяви пред журналисти, главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Той обясни, че по първоначални данни явно е имало някакво спречкване или противоречие с неустановено лице. „Какви са мотивите оттук нататък, ще се изяснява в хода на разследването", коментира още Светлозар Лазаров, като подчерта, че със сигурност ще се изследват всички версии. Лазаров призова да се изчака разследването да установи конкретни факти и данни. Към момента не бива да изключваме нито една версия, каза той. „Ще положим всички усилия, за да разкрием кой е извършителят на това деяние", посочи главният секретар. 

Разследващи коментираха, че застреляният е собственик на компютърен клуб. Той е държал помещение под наем в блока на ул. "Яков Крайков" №28, пред който е застрелян.

От МВР не посочват официална причина или версии за фаталния инцидент. Тялото беше разпознато от приятелката на мъжа, а огледите и разпитите продължиха до късно през нощта. Районът остана отцепен.

Убиецът се издирва, знае се, че е мъж.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Застреляха мъж в София

    Компютърен специалист е разстрелян пред дома си в София с поне четири куршума. Вероятно инцидентът е станал след спречкване, предаде Нова телевизия ...
    16.10.2014
    10 280
    1