Last news in Fakti

17 Октомври, 2014 08:22 6 227 3

Няколко са версиите за убийството на 38-годишен мъж в София

  • убийство-
  • софия-
  • мъж-
  • компютри

Компютърният специалист беше смъртоносно прострелян в квартал „Крива река”

Няколко са версиите за показното убийство в София снощи, за което Факти.бг писа в четвъртък вечерта. Сред тях са междуличностни отношения между жертвата и убиеца, финансови спорове, както и спор за паркомясто.

38-годишният компютърен специалист Николай Найденов беше прострелян смъртоносно снощи в квартал „Крива река” до 19-то училище, припомня Нова телевизия.

За инцидента в полицията са съобщили хора, които са станали свидетели на стрелбата. Те разказват, че преди това са чули караница между двама мъже. След това се чули шест изстрела.

Мъжът е убит с пет куршума. Гилзите са повече и явно е стреляно с многозарядно оръжие, заяви пред журналисти, главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Той обясни, че по първоначални данни явно е имало някакво спречкване или противоречие с неустановено лице. „Какви са мотивите оттук нататък, ще се изяснява в хода на разследването", коментира още Светлозар Лазаров, като подчерта, че със сигурност ще се изследват всички версии. Лазаров призова да се изчака разследването да установи конкретни факти и данни. Към момента не бива да изключваме нито една версия, каза той. „Ще положим всички усилия, за да разкрием кой е извършителят на това деяние", посочи главният секретар. 

Разследващи коментираха, че застреляният е собственик на компютърен клуб. Той е държал помещение под наем в блока на ул. "Яков Крайков" №28, пред който е застрелян.

От МВР не посочват официална причина или версии за фаталния инцидент. Тялото беше разпознато от приятелката на мъжа, а огледите и разпитите продължиха до късно през нощта. Районът остана отцепен.

Убиецът се издирва, знае се, че е мъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    1 0 Отговор
    "За инцидента в полицията са съобщили хора, които са станали свидетели на стрелбата. Те разказват, че преди това са чули караница между двама мъже."
    ..........................................................
    Убиецът се издирва, знае се, че е мъж.
    .....................................................................
    ???
  • 2 курти

    2 0 Отговор
    дотук добре - не е извънземно !
  • 3 Стефан Рилски

    0 0 Отговор
    Пак никой ни- видял, ни- чул!
    Бъзливи свидетели!Който е видял убиеца да отива в полицията и да даде подробно описание на убиеца и на колата му!