Отидете към основна версия

27 Февруари, 2015 21:25, обновена 27 Февруари, 2015 21:25 3 106 3

Масово убийство в Мисури: 8 жертви в 4 различни къщи

  • масово-
  • убийство-
  • мисури-
  • застреляни

Вероятният нападател се е застрелял след извършеното зверство

Снимка: АП/БТА

Осем души бяха застреляни в американския щат Мисури, съобщи USA Today. Според шерифа на окръг Тексас Джеймс Сигман, стрелба е имало в 4 къщи в района на градчето Тайрън. Освен осемте жертви има и един ранен.

Тялото на заподозрения за масовото убийство е било открито в паркиран автомобил в съседния окръг Шанън. Предполага се, че 36-годишният мъж се е самоубил.

Освен това е било намерено и тяло на възрастна жена, която, според полицаите, може и да е починала от естествена смърт и да не е свързана с масовото убийство. Следователите продължават да проучват местопрестъплението.

Полицията пристигнала след позвъняването на малко момиче, което съобщило, че е избягало у съседи, след като чуло звуци от стрелба в своя дом. Когато пазителите на реда дошли, стрелбата била приключила, но открили два трупа в жилището. Още пет тела били намерени в други къщи наблизо. Все още не е установена връзка между нападателя и жертвите.

Според местни жители, полицаи обикаляли от къща на къща, за да предупредят за възможната опасност. Според представителя на местната полиция Джеф Киндър, убиецът буквално е вървял от врата до врата и е разстрелвал обитателите на съседни къщи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини