Отидете към основна версия

1 507 1

Задържаха мъж за убийството на зърнен бос

  • ром-
  • убийство-
  • зърнен-
  • бос-
  • задържаха

Той е криминално проявен

35-годишен ром от Добролево е задържан от полицията във връзка с убийството в родното му село, което бе извършено преди седмица, съобщи „Конкурент“. Мъжът е криминално проявен. Смята се, че той е влязъл в дома на вързрастния Кунчо Кунчев и го е ликвидирал. От къщата на зърнопроизводителя липсват пари, ловна пушка и пистолет.

Припомняме, че възрастният мъж от борованското село Добролево беше намерен мъртъв в дома си. Информацията бе потвърдена от полицията. 76-годишния Кунчо Кунчев е бил зърнопроизводител. Кметът на селото Илиян Буковски разказа преди дни, че човекът е бил добър и неконфликтен. Познат е в селото като добър човек. Като зърнопроизводител е осигурявал работа на много хора- сезонно и несезонно. До колкото е известно човекът не е имал дългове. По неофициална информация Кунчо е бил намушкан с нож.

Съпругата на зърнопроизводителят многократно звъняла на мъжа си, но след като не получила отговор на мобилния телефон, се притеснила и помолила съседка да отиде да провери какво се случва. Съседката отишла в къщата към 10 ч. сутринта и открила безжизненото тяло на мъжа. Веднага след като се натъкнала на ужасяващата гледка жената сигнализирала на 112.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Убиецът на зърнен бос остава в ареста

    По искане на Окръжна прокуратура – Враца съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Мариан Д., обвинен за убийство на бизнесмена Ку ...
    29.12.2015
    2 588
    0
  • Заклаха зърнен бос

    Жестоко убийство е станало миналата нощ във врачанското село Добролево, съобщи tribali.info. Жертвата е популярният зърнопроизводител Кунчо Кунчев, по ...
    21.12.2015
    26 209
    8