Отидете към основна версия

6 438 4

Кражба на булка завърши с убийство в Кърджали (Видео)

  • кърджали-
  • стрелба-
  • отвличане-
  • девойка-
  • убийство

От около 20 дни два рода – от Кърджали и съседното село Петлино, били във война за момиче

Драма, достойна за перото на Шекспир, стои в основата на днешното убийство в Кърджали.

От около 20 дни два рода – от Кърджали и съседното село Петлино, били във война за момиче. Това разкриха по повод убийството в района на пазара в Кърджали, на улица "Хан Аспарух", пред 24rodopi.com отлично осведомени източници.

Става дума за 17-годишно момиче от Кърджали. В средата на януари братът на убития днес Махмуд - Рафет, познат още като Райчо, отвлече момичето, разкриха запознати.

Близките на непълнолетната ученичка са обезпокоени, че Силвия се намира в лоши ръце, пише Арда нюз. Според медията репутацията на въпросния Райчо не била много чиста. Майката е притеснена, че дъщеря и може да бъде пласирана като проститутка извън граница, защото по нейни думи именно с това се занимавал младежът от Петлино.

Както вече писахме, малко след 12.00 часа след кавга за похитено момиче, тийнейджър простреля смъртоносно 30-годишния Махмуд Р.

Окръжна прокуратура - Кърджали извършва разследване по досъдебно производство за умишлено убийство – престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс, се казва в съобщение на прокуратурата.

Около 12,30 часа след  възникнал скандал между две лица близо до Общинския пазар в гр. Кърджали имаше смъртен случай. Двамата мъже си разменили удари с ръце, след което последвали няколко изстрела с оръжие. В резултат на това единият от участниците в скандала – М.Р., на 30 г. от село Петлино, община Кърджали е бил  ранен, а по-късно е починал в болницата, припомнят от прокуратурата.

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Кърджали се провеждат неотложни процесуално действия, установяват се лицата, станали свидетели на инцидента и се провеждат оперативно-издирвателни мероприятия, посочват от пресцентъра на прокуратурата.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини