Отидете към основна версия

6 Април, 2016 11:42, обновена 6 Април, 2016 11:42 10 578 7

Издирват Петър Стефанов за убийство

  • издирва се-
  • петър стефанов-
  • извършено-
  • престъпление

Започна разследване срещу Петър Стефанов за извършено убийство на 29-годишна жена, с която живеел на съпружески начала, съобщиха от Софийска градска прокуратура. Стефанов се издирва от столичната полиция, а хората, които имат информация за местонахождението му, могат да сигнализират на тел.: 112, 02/987 77 77 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана, съобщиха от МВР, които разпространиха снимка и описание на издирвания.

Към момента е изяснено, че престъплението е извършено около 19.30 часа, на 05.04.2016 г., в апартамент, находящ се в столичния квартал ”Надежда ”. В жилището, живеели още тяхното дете – момиче на 13 г. и бабата на пострадалата, които отсъствали по време на извършване на престъплението.

Убитата била открита от нейната баба. По тялото и крайниците на жената, имало множество наранявания, причинени от хладно оръжие. След като извършил престъплението, Стефанов се качил на автомобила си и се отправил в посока ж.к. ”Люлин ”. Там предизвикал катастрофа, като се блъснал в паркирани автомобили и кола, която се движела.  Хората, оказали помощ на Стефанов, след катастрофата, установили, че в колата му имало газова бутилка.

Извършителят бил откаран до болница за да му бъде оказана медицинска помощ. Оттам Стефанов избягал. В момента той се укрива и се издирва от органите на полицията.

В хода на разследването се разпитват свидетели, извършени са огледи на местопрестъплението. Назначени са съдебно–медицинска експертиза и биологична експертиза.


Петър Стефанов е висок около 165 сантиметра, около 100-110 килограма с къса прошарена коса. Бил е облечен със синя тениска, къси дънкови панталони и черни маратонки. Дрехите му са били напоени с нафта.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини