Last news in Fakti

6 Април, 2016 08:50, обновена 6 Април, 2016 17:28 10 545 7

Издирват Петър Стефанов за убийство

  • издирва се-
  • петър стефанов-
  • извършено-
  • престъпление

Започна разследване срещу Петър Стефанов за извършено убийство на 29-годишна жена, с която живеел на съпружески начала, съобщиха от Софийска градска прокуратура. Стефанов се издирва от столичната полиция, а хората, които имат информация за местонахождението му, могат да сигнализират на тел.: 112, 02/987 77 77 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана, съобщиха от МВР, които разпространиха снимка и описание на издирвания.

Към момента е изяснено, че престъплението е извършено около 19.30 часа, на 05.04.2016 г., в апартамент, находящ се в столичния квартал ”Надежда ”. В жилището, живеели още тяхното дете – момиче на 13 г. и бабата на пострадалата, които отсъствали по време на извършване на престъплението.

Убитата била открита от нейната баба. По тялото и крайниците на жената, имало множество наранявания, причинени от хладно оръжие. След като извършил престъплението, Стефанов се качил на автомобила си и се отправил в посока ж.к. ”Люлин ”. Там предизвикал катастрофа, като се блъснал в паркирани автомобили и кола, която се движела.  Хората, оказали помощ на Стефанов, след катастрофата, установили, че в колата му имало газова бутилка.

Извършителят бил откаран до болница за да му бъде оказана медицинска помощ. Оттам Стефанов избягал. В момента той се укрива и се издирва от органите на полицията.

В хода на разследването се разпитват свидетели, извършени са огледи на местопрестъплението. Назначени са съдебно–медицинска експертиза и биологична експертиза.


Петър Стефанов е висок около 165 сантиметра, около 100-110 килограма с къса прошарена коса. Бил е облечен със синя тениска, къси дънкови панталони и черни маратонки. Дрехите му са били напоени с нафта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 35Х

    0 0 Отговор
    КРЕТЕН
  • 2 диан

    0 0 Отговор
    на 5 януари убил
    на 5 април го издирват
    и после защо бягали
    ами ти малоумен трябва да си да не избягаш

    Коментиран от #3

  • 3 азаз

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "диан":

    А детето на 13,майката на 29-родила я е на 16 от тоя шопар който е на колко над 40.....намирисва на орки...

    Коментиран от #5

  • 4 БОБИКОМ

    1 0 Отговор
    шопара още си ходи от 24 часа с едни дрехи и миришещ на нафта егати ти и описанието етати ти и писачите на статий и са кво всички пълни и ниски хора носещи дънки и миришещи на нафта да внимават особенно тия където работят на бензиностанций хахахаха
  • 5 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "азаз":

    И МОЯТА ЖЕНА Е ПО МАЛКА ОТ МЕН С 18 Г Е КВО
    ОТ ТОВА

    Коментиран от #7

  • 6 СССР

    0 0 Отговор
    ти па какво искаш ве даскале да не сме във час по правопис
  • 7 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Vasik Atanasova":

    Щом женати е 18 години по-млада, значи си комплексиран педофил на който връстничките не са обръщали внимание!
    То си ти личи и по коментарите!