Отидете към основна версия

6 263 14

Гардът, хванат с дрога в Слънчев бряг, е син на съдийка

  • протеже-
  • митьо очите-
  • дрога-
  • слънчев бряг

Син на съдийка се оказа охранителят от фирма “Аркус” по прякор Митко Бореца, заловен след гонка в Слънчев бряг с няколко дози дрога. Майката на дилъра е магистрат в Хасково и тя го спасила от 72-часов арест, съобщава 24 часа.

Дилърът се водел на работа към охранителна фирма “Аркус”. Неин представител за Бургас е босът Димитър Желязков-Очите. В миналото фирмата бе собственост на Златомир Иванов-Баретата. Тя била наета да охранява дискотеката “Баунс”, където пазел Митко Бореца.

За ареста му дошъл екип от националната полиция. Служителите издебнали мъжа и тръгнали да го арестуват, когато наоколо нямало хора. Той обаче хукнал да бяга и при преследването дори глътнал доза марихуана, за да не го арестуват с нея. Гонката продължила около 3 мин и дилърът бил задържан. В джобовете му полицаите открили марихуана, амфетамини и кокаин.

Малко след ареста на 32-годишния мъж обаче се обадила майка му. Тя е бивш прокурор от окръжната прокуратура в Хасково. Сега е съдийка.

Бореца е бил задържан от същия полицейски екип, който арестува и други двама дилъри в Слънчев бряг. На 4 август бе закопчан хасковският дилър Чико. Тогава аверът му Дани Боксьора опита да наръга полицай и избяга. Задържаха го след седмица. Смята се, че Бореца, Чико и Боксьора са от една бригада.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини