Last news in Fakti

24 Август, 2017 15:31 6 253 14

Гардът, хванат с дрога в Слънчев бряг, е син на съдийка

  • протеже-
  • митьо очите-
  • дрога-
  • слънчев бряг
Гардът, хванат с дрога в Слънчев бряг, е син на съдийка - 1

Син на съдийка се оказа охранителят от фирма “Аркус” по прякор Митко Бореца, заловен след гонка в Слънчев бряг с няколко дози дрога. Майката на дилъра е магистрат в Хасково и тя го спасила от 72-часов арест, съобщава 24 часа.

Дилърът се водел на работа към охранителна фирма “Аркус”. Неин представител за Бургас е босът Димитър Желязков-Очите. В миналото фирмата бе собственост на Златомир Иванов-Баретата. Тя била наета да охранява дискотеката “Баунс”, където пазел Митко Бореца.

За ареста му дошъл екип от националната полиция. Служителите издебнали мъжа и тръгнали да го арестуват, когато наоколо нямало хора. Той обаче хукнал да бяга и при преследването дори глътнал доза марихуана, за да не го арестуват с нея. Гонката продължила около 3 мин и дилърът бил задържан. В джобовете му полицаите открили марихуана, амфетамини и кокаин.

Малко след ареста на 32-годишния мъж обаче се обадила майка му. Тя е бивш прокурор от окръжната прокуратура в Хасково. Сега е съдийка.

Бореца е бил задържан от същия полицейски екип, който арестува и други двама дилъри в Слънчев бряг. На 4 август бе закопчан хасковският дилър Чико. Тогава аверът му Дани Боксьора опита да наръга полицай и избяга. Задържаха го след седмица. Смята се, че Бореца, Чико и Боксьора са от една бригада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ботев

    67 0 Отговор
    Никога,ама никога няма да се оправи България.Нека премиера вземе отношение сега а не такса празен стол.Мама се обади и готово дилъра на свобода.Гнусна прогнила система.

    Коментиран от #2

  • 2 Не Ботев

    37 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ботев":

    Ще се оправи. Само трябва да се намери някой на които му е писнало и почне тайничко да им реже вратленцата на тези. Няма съд, няма присъда. Цък вратленцето, и дим да го няма през комина на крематориума.

    Коментиран от #14

  • 3 gost

    30 2 Отговор
    koq e maikata napishete
  • 4 в държавата на герб

    37 3 Отговор
    Ами мама като се е обадила сега да вземат от ВАС да й се обадят да я привикат и да й бият шута и после съд и пр. както си му е реда ! Да ама няма да стане защото гарван гарвану око не вади !!!!
    А т.н. правосъдна министърка защо мълчи Цецке кажи си !
  • 5 Родопски

    15 1 Отговор
    Пак е нашенска работа, няма нищо с европа.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 pako

    17 1 Отговор
    Мамо как ти е името ?
  • 8 Стига права и свободи,има и задължения!!

    23 0 Отговор
    Аман от такива съдии!Трябва мама да бъде изритана от правосъдието,което е безсъдие от 30 години вече..
  • 9 Константин

    16 3 Отговор
    Не бе хора,нещо не разбрахте как стана всичко,ще се опитам да предположа следното.Дилъра не е дилър а много добро и възпитан момче.Само че полицайте му сложиха в джоба тези наркотици не разбрахте ли,и сега момчето тъй като не е такъв какъвто го описаха полицайте,ще го освободят ,ще му се извинят,а може полицайте да отнесат и порицание за това че заловиха не правилния човек.А нашите деца понеже сме по бедни ,и обикновенни роби в собствената си държава,може да ги бият и обвинят найстина за няма нищо.Нооо да живее БЪЛГАРО-МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА.ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ СЕГА Е МОМЕНТА ДА ДОКАЖЕТЕ ЧЕ ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СТЕ УБИИЦИ НА НАРОДА С ТЕЗИ НАРКОТИЦИ.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Роман дизел

    3 2 Отговор
    Синджир марка БГ
  • 12 Ани

    7 2 Отговор
    Г-н Борисов уволнете тази съдийка от Хасково.Само така ще се оправят нещата и ще има ред в държавата. Хората това искат, всеки да получава това, което е заслужил.
  • 13 гост

    9 0 Отговор
    Всяка нормална държава ще премахне от длъжност съдийката само защото е замесена в такъв криминален проблем, дори без да се намесва и да освобождава синчето си. Щом се намеси очевадно и нагло, заслужава съд и затвор, това е възпрепятстване на правосъдие и сериозен морален проблем. Министърчето да излиза и да отговаря какво е направил по случая, ама веднага, ама по националните телевизии с всички доказателства.
  • 14 асът на асовете

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Не Ботев":

    +1
    Много си прав!
    Ама тоя "някой" ако може да се клонира Х1000, и така вече има надежда да се оправят нещата. Освен това ченгетата вече трябва да почнат стрелят по мутрите дето им скачат на бой и вадят ножове и разни други неща срещу тях.