Отидете към основна версия

22 958 76

Цигани колиха българи в Айтоско (ВИДЕО)

  • айтоско-
  • мъглен-
  • цигани-
  • брадва

Смущаващи видеокадри предоставиха от Организацията за закрила на българските граждани

Ексклузивни кадри, показващи нападение на подивели цигани над българи предостави Стефан Петров от Организацията за закрила на българските граждани. Момчетата от ОЗБГ са получили сигнала, с молба той да бъде разпространен.

Единият българин е сериозно пострадал от удари с брадва от страна на циганите. Според очевидец българите са нападнати без причина от циганите. Според подателят на клиповете единият от циганите е Руси - Джамбаза от село Мъглен. Това е по-възрастният циганин от втората част на клипа, който е с шапката и се приближава със закани към колата.

"ОЗБГ настоява всички отговорни институции да се самосезират и да се вземат мерки срещу опита за убийство на българите от страна на циганите. Преди дни имаше посегателство от циганин над деца в "Меден рудник", сега други българи са жертви. Докога българите ще бъдем малцинство в собствената си държава, докога цигани ще ни бият, пребиват и убиват, докога управляващите ще ги защитават за сметка на собствения им народ - българския", възмущава се Стефан Петров.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини