Отидете към основна версия

9 822 16

Издирват рецидивиста Росен за убийствата в Нови Искър

  • нови искър-
  • убиец-
  • убийство

Сестрата на убитата Кети помоли да не я безпокоят

Очаква се тази вечер МВР да обяви за национално издирване заподозрян за убийството в Нови Искър. По информация на "Хоризонт" това е човек, познавал част от семейството. Той обаче все още не е арестуван при полицейската операция, която се провежда в района на Нови Искър. Мъжът е с криминално досие и е осъждан, съобщават източници от полицията, цитирани от БНР.

Има няколко неофициални версии за касапницата. Укриване на ДДС и убийство от ревност са главните. Трета версия е, че Неделчо е претърпял ПТП с друг мъж, след което другият мъж е извършил убийството.

По данни на bTV издирван за шесторното убийството в Нови Искър е 56-годишният Росен Ангелов, който преди 10 г. е живял в Нови Искър.

За мъжа се знае, че през 80-те години е изтърпял присъда за педофилия. Според събраната информация той е поддържал непрекъснато отношения с една от жертвите – Кети Кюхова.

След убийството приятели на Кети разкриха в социалните мрежи, че тя така и не могла да се отърве от бившия си любовник, който я следял и заплашвал.

От своя страна тя по всякакъв начин се опитвала да покаже, че обича Неделчо.

Междувременно стана ясно, че в района, където се провежда спецакция на МВР във връзка с убийството в Нови Искър, е намерен мобилен телефон, който е на загиналата Кети, твърди Нова телевизия.

Касапницата в Нови Искър, отне живота на шестима души. Пет от жертвите бяха намерени убити в къща, а няколко километра от там бе намерен трупът на Кети Кюхова. По-ранно днес стана ясно, че тя е родом от Своге и има сестра. Тя се казва Ивет Кюхова и живее в Лондон.

Ето какво написа тя във фейсбук: „Моля ви спрете да ме притеснявате по какъвто и начин да е. Не се чувствам готова да отговарям на каквито и въпроси да е относно случилото се“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини