Last news in Fakti

4 Януари, 2018 15:53 7 793 10

Дирят убиеца от Нови Искър в с. Луково

  • нови искър-
  • убиец-
  • убийство

Най-малко 40 – 50 полицаи с автомати са блокирали селото

Най-малко 40 – 50 полицаи с автомати са блокирали село Луково. Органите на реда издирват конкретен мъж, за който се предполага, че е извършителят на шесторното убийство от новогодишната нощ в Нови Искър.

Полицаи в Луково има от 7 часа сутринта. Извършват се щателни проверки на всички влизащи и излизащи автомобили. В момента тече проверка във вилната зона над селото, където се предполага, че се крие убиецът от „къщата на ужасите“.

На кмета на Луково Румен Колев е била показана снимка на мъж, който обаче той не познавал, информира бТВ.

Към момента не е намерено и оръжието, с което бяха убити шестимата души на връх Нова година. За момента се знае единствено, че убиецът е действал професионално с него.

Убиецът е бил сам в къщата по време на кървавото престъпление. Ако е имал съучастник, той е чакал отвън. Това съобщава в. "Труд", като се позовава на запознати с разследването на шесторната екзекуция.

Оръжието, с което са извършени разстрелите е едно – малокалибрен пистолет. След анализ на следите към момента това е 90 % сигурно. Предстои да бъде направена следствена възстановка в дома в Нови Искър, както и в безлюдната местност „Партизанките”, където се смята, че е била застреляна Кети.

Засега криминалистите не потвърждават, че е заподозрян 50-годишен бивш приятел на Кети, който е лежал в затвора за изнасилване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иванчо

    19 4 Отговор
    Айде, сега ще набедят някой бивш затворник наркоман, дето някога някъде е бил гадже на убитата жена и хоп - готово! Случаят е разрешрен за три дни от нашите блестящи разследващи! Ашколсун!
  • 3 Garrincha

    10 0 Отговор
    Много хора в коментарите предположиха "поръчково" убийство от професионалист/и, но някои неща не изглеждат много профи :
    - много истрели, разместване на тела, бърсане на кръв със стирка !?!?, тефтерчето ... не знам, лоша работа като цяло ... много лоша !

    Коментиран от #4

  • 4 Garrincha

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Garrincha":

    * изстрели
  • 5 FUCK OF

    7 1 Отговор
    УБИЕЦА ИЛИ УБИЙЦИТЕ ОТДАВНА СА ДУХНАЛИ ЗАД ГРАНИЦА....МОЖЕ БИ ВЕДНАГА СЛЕД РАЗСТРЕЛА..

    ХВАНИ КЬОРАВИЯ,ЧЕ МУ ИЗВАДИ ОЧИТЕ....

    КОЛКОТО ОТКРИХА И ХВАНАХА ГАЛЕВИТЕ....СМЕХ......

    КОЛКОТО ДО УБИЙСТВАТА И ЩОМ СА СВЪРЗАНИ С НАРКОТИЦИ,МАФИЯТА Е ЗЛОПАМЕТНА...... !!!

    ЮНАКОВ МОЖЕ БИ Е ,,ЩИПНАЛ'' ЕДНО ПАЛЕ ОТ ДРОГАТА КОЯТО Е ПРЕВОЗВАЛ ( ИМАЛ Е КАМИОН ТИР) ЗА ДА ГО ИЗТЪРГУВА И ДА СЕ ОБЛАЖИ....АМА ЯДЕЦ......ЩОТО БЪЛГАРИНА ВСЕ ГЛЕДА ДА ПРЕЦАКА СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ И СЕ ПРАВИ НА МНОГО ОТВОРЕН,НО ТОЗИ ПЪТ ЮНАКОВ Е ИЗТЕГЛИЛ КЪСАТА КЛЕЧКА.....
    А ОНИЯ НЕ ПРОЩАВАТ......
    ЖАЛКО САМО ЗА НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ КОИТО СА ОТНЕСЛИ КУРШУМА ЗАРАДИ ИЗЦЕПКИТЕ НА БАЩАТА.....
  • 6 ГОСТ

    2 0 Отговор
    до сега има ли ли сме обвинен в 2 убииства?
    и ся направо 6
    как ще докажат че някои ще убие 6 тима
    единия извън къщата?
    ами де да знам
    даже да го хванат наистина
  • 7 Кака Гинка

    6 0 Отговор
    Убиецът? Уважаеми журналисти,в цивилизованите страни по света човек се счита за невинен до доказване на противното; тук обаче е обратното и то с "вещото" съдействие на медиите.Когато заловят този човек и докажат по безспорен начин вината му,тогава го наричайте убиец...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    2 1 Отговор
    Отново Борисов прилага коронния си номер. По Коледа и Нова Година се случва някаква трагедия. Голяма трагедия, организирана от Боса на мафията и държавата с цел да се отвлече вниманието на хората, докато ББ и шайката му в медийно затъмнение узаконят педерастията и третия пол и дръпнат някое ново милиардно заемче, че предното го откраднаха. Намесена била дрога . Ми то кой контролира каналите за дрога- ми пак Боса Борисов. Значи Борисов знае всичко за случая. Той го е режисерал, ама лошо. Сценарият издиша с обвинението на един кокошкар пандизчия, че е професионален килър. Да ама народа те е толкова прост. Не ви повярвахме за Хитрино. Не ви вярваме и сега. Накисвате някого за да спазите сценария, ама тоя сценарий се изтърка вече. Дет се вика, ние тоя филм сме го гледали.
  • 10 КРОКОДИЛ

    0 0 Отговор
    Най-подходящият човек в най-подходящото време.. за една мокра поръчка, ако изобщо е той. е извършителят.....кухи фирми....чистене на ДДС и пр. Жалко за всички и за невинните хора, оказали се не където трябва в най-фаталния момент. Спомням си една гореща августовска вечер (не помня вече годината), околовръстния път до Люлин, Карамански, стрелба, изгорелите като факли войничета,....откри ли се стрелеца. Луканов, Илия Павлов, Кюлев, Стоил Славов, черешов бос гръмнат в джипа си в Бояна, Доктора, братята Илиеви, бай Миле, Боби Цанков, и десетки още....както се казва no comment.