Отидете към основна версия

21 444 15

Столичен бизнесмен е убит и хвърлен в язовир край Пампорово

  • бизнесмен-
  • язовир-
  • пампорово

Двама са задържани за жестокото убийство

Столичен бизнесмен е бил убит, а тялото му е било изхвърлено в микроязовир по пътя към Пампорово. По трупа, който е изваден снощи, са открити прорезни рани.

Микроязовирът, от който е извадено тялото на убития бизнесмен, се намира между Нареченски бани и село Хвойна, съобщи "Трафикнюз".

По неофициална информация за убийството има двама задържани - баща и син, които заедно със столичния бизнесмен са имали крайпътно заведение, което от няколко месеца било в ремонт. Предполага се, че между убития и съдружника му Севдалин е избухнал скандал заради пари, който е прераснал във физическа саморазправа.

В боя се е включил и синът на Севдалин - Марин, като софиянецът бил намушкан много пъти. След това бащата и синът изхвърлили тялото в микроязовира.

От сутринта разследващи полицаи са в Нареченски бани, каза пред "Фокус" кметът на селото Васил Куртев.

„Не познавам убития, не съм го виждал друг път, знам само, че имал съдружие с хора, които държат под наем заведение тук”, добави той.

Според кмета полицаите са търсили тялото в реката, а не в язовир.

„Убийството не е станало днес. Мисля, че не е и от снощи“, добави той.

Куртев каза още, че има задържани, но те не са местни хора, а приходящи от Смолянския край. „Всичко е в начална фаза, полицията знае най-добре“, добави той.

Официално от МВР все още няма информация за жестокото убийство. Очаква се утре да бъдат дадени повече подробности.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини