Отидете към основна версия

14 820 5

Една от задържаните във Враца свидетелства срещу групата

  • неда бенова-
  • престъпна група-
  • наркотици-
  • наркотрафик-
  • враца

Неда Бенова беше освободена под парична гаранция

Снимка: BulNews

Неда Бенова е жената, която свидетелства срещу задържаните за участие в организирана престъпна група врачани Анри и Манчо Ковачеви, Никола Георгиев - Ники Циганчето, Първан Славчев – Бункера, Деян Иванов – Духаста, предава агенция BulNews.

28-годишната врачанка беше заловена заедно с останалите при мащабната акция на ГДБОП миналата седмица. След това обаче беше освободена под парична гаранция, защото издала изключително изчерпателни подробности за групата.

Оказва се, че Бенова е бивше гадже на един от задържаните – Деян Духаста. В момента тя е в интимни отношения с Галин Захариев, който се издирва за участие в групата. Част от другите членове на бандата обаче – братята Ковачеви и Ники Циганчето, отричат да я познават. Затова е любопитно откъде дамата се е сдобила с важната информация, която да ѝ издейства по-леко наказание от магистратите.

Шестимата бяха задържани на 17 април във Враца. Два дни по-късно Специализираният наказателен съд в София гледа мерките им за неотклонение. Магистратите решиха братята Ковачеви, Ники Циганчето и Бункера да останат в ареста. Духаста, който има да излежава предишна присъда, бе приведен в затвора, а Неда Бенова бе освободена.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини