Отидете към основна версия

14 295 24

Поп, близък с мутри, мастурбира пред ученички в градския транспорт

  • поп-
  • мастурбация-
  • момичета-
  • владимир

Поп, облечен в расо, притеснява ученички и мастурбира в градския транспорт в София, докато ги снима с айфона си.

Последната жертва на извратеняка, който се казва Владимир, а светското му име е Никодим, е 15-годишната Анастасия, съобщава в. Телеграф. .

На 5 май тя и нейна приятелка на същата възраст се прибират с метро от "Люлин" към "Обеля". Докато се возят във влака, попът се качва на станция "Сливница".

"Трябваше да слизаме на следващата спирка и застанахме до вратата. Изведнъж забелязах този мъж. Отмести расото си и започна да размята члена си. Нямаше бельо. Сигурна съм, че видях пениса му. Много се изплашихме и двете", спомни си тийнейджърката. Щом слизат, той ги последва.

"Здравейте, момичета", казва им тихо, а след това започва да прави неприлични жестове с ръката и устата си, имитирайки орална любов. Посочва им тоалетната при метростанцията. По време на всичко това той снима с айфона си.

Ани и приятелката й успяват да фотографират насилника. Историята им споделят и други момичета.

В друг клип поп Никодим се вози във влак, където се пипа по члена докато наблюдава друга девойка. Видеото продължава 42 секунди, в които извратенякът не спира да мастурбира.

Друга жертва на Никодим го е хващала да прави същото в трамвая.

Оказва се, че Никодим е бил духовник в гръцкия манастир в монашеската република Света Гора Есфигмен, след като напуснал "Св. Благовещение", край село Копиловци.

Преди години е бил близък със скандалния бизнесмен Иван Кочев - Чомбе. Авер му е бил и Васил Маникатов, известен като наркобоса на Югоизточна България, твърди "Телеграф".

Това разказа пред изданието съселянинът и състудент на схимонах Никодим Митко Карамачев.

"Светското му име е Виктор Василев Чаев. От петричкото село Първомай е и е роден през 1968 година", категоричен бе Карамачев. По думите му съселянинът му имал връзка с дама, която разбила сърцето му. Заради нея решил да стане монах.

Беше човек на лукса, живееше снобски", спомни си Митко, с когото били състуденти в Скопие. Когато се върнал, Виктор станал пръв приятел с ръкоположения за архонт от Старозагорския митрополит Галактион Чомбе. Кочев бе сочен автор на убийството на европейския и многократен републикански шампион по борба Стефан Мирославов - Крушата. Бил е и собственик на ПФК "Пирин".

"Постоянно ги засичахме заедно. По-късно не се отделяше и от Маникатов. Говореше се в региона, че ползват попа да транспортира наркотици за Гърция, защото тия в расо на границата никой не ги проверява", разказа още състудентът на Никодим.

"Все носеше скъпи айфони и смартофони. Даваше ги в заложната къща в града и там ги продаваха евтино. Знаехме, че ги краде от южната съседка" убеден бе Митко.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини