Last news in Fakti

15 Май, 2018 15:48 14 288 24

Поп, близък с мутри, мастурбира пред ученички в градския транспорт

  • поп-
  • мастурбация-
  • момичета-
  • владимир

Поп, облечен в расо, притеснява ученички и мастурбира в градския транспорт в София, докато ги снима с айфона си.

Последната жертва на извратеняка, който се казва Владимир, а светското му име е Никодим, е 15-годишната Анастасия, съобщава в. Телеграф. .

На 5 май тя и нейна приятелка на същата възраст се прибират с метро от "Люлин" към "Обеля". Докато се возят във влака, попът се качва на станция "Сливница".

"Трябваше да слизаме на следващата спирка и застанахме до вратата. Изведнъж забелязах този мъж. Отмести расото си и започна да размята члена си. Нямаше бельо. Сигурна съм, че видях пениса му. Много се изплашихме и двете", спомни си тийнейджърката. Щом слизат, той ги последва.

"Здравейте, момичета", казва им тихо, а след това започва да прави неприлични жестове с ръката и устата си, имитирайки орална любов. Посочва им тоалетната при метростанцията. По време на всичко това той снима с айфона си.

Ани и приятелката й успяват да фотографират насилника. Историята им споделят и други момичета.

В друг клип поп Никодим се вози във влак, където се пипа по члена докато наблюдава друга девойка. Видеото продължава 42 секунди, в които извратенякът не спира да мастурбира.

Друга жертва на Никодим го е хващала да прави същото в трамвая.

Оказва се, че Никодим е бил духовник в гръцкия манастир в монашеската република Света Гора Есфигмен, след като напуснал "Св. Благовещение", край село Копиловци.

Преди години е бил близък със скандалния бизнесмен Иван Кочев - Чомбе. Авер му е бил и Васил Маникатов, известен като наркобоса на Югоизточна България, твърди "Телеграф".

Това разказа пред изданието съселянинът и състудент на схимонах Никодим Митко Карамачев.

"Светското му име е Виктор Василев Чаев. От петричкото село Първомай е и е роден през 1968 година", категоричен бе Карамачев. По думите му съселянинът му имал връзка с дама, която разбила сърцето му. Заради нея решил да стане монах.

Беше човек на лукса, живееше снобски", спомни си Митко, с когото били състуденти в Скопие. Когато се върнал, Виктор станал пръв приятел с ръкоположения за архонт от Старозагорския митрополит Галактион Чомбе. Кочев бе сочен автор на убийството на европейския и многократен републикански шампион по борба Стефан Мирославов - Крушата. Бил е и собственик на ПФК "Пирин".

"Постоянно ги засичахме заедно. По-късно не се отделяше и от Маникатов. Говореше се в региона, че ползват попа да транспортира наркотици за Гърция, защото тия в расо на границата никой не ги проверява", разказа още състудентът на Никодим.

"Все носеше скъпи айфони и смартофони. Даваше ги в заложната къща в града и там ги продаваха евтино. Знаехме, че ги краде от южната съседка" убеден бе Митко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    66 18 Отговор
    Аз затова съм атеист и не вярвам в религии. Повечето попове, ходжи, имами и всякакви такива, живеят като царе и са фрашкани с пари, а на вярващите казват да са скромни и смирени. Лъжа и измама, това е религията, без значение християнство, ислям или каквото е там.

    Коментиран от #19

  • 2 uwjr

    52 0 Отговор
    Нафарфорйи ДА ТА ЕВА У ТИКВАТА ПРОСТА
  • 3 Дедо Грую

    29 17 Отговор
    Щом е близък с мутрите, начи е човек и на Тиквата. Така че оставете добрия човечец на мира. Той просто се е пошегувал. Слава на ГРОБ и на Рапон Паша!
    пс
    Рапона е прякора Боко в сик
  • 4 Stefko88

    28 5 Отговор
    Аз уважавам религията , но в църква не влизам . Само на сватби и кръщенета помени и такива случаи за да уважа човека. Вярвам че ако човек иска да търси светия дух посредници за подобряване на връзката не са необходими не и богаташи номенклатърчици в черни рокли
  • 5 UREJF

    20 5 Отговор
    ДЕДО ПОПЕ БАРАШ ЛИ ПИШОКА СИ --- ДЪРПАЙ ЗДРАВО ЗА ДА ПОРАСНЕ ПАЛАВНИКА ---УДРИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
  • 6 Име (като гост)

    5 7 Отговор
    Българи юнаци!
  • 7 Анатема

    16 0 Отговор
    Да се примие у искъра с акумулатор за краката извратеняк в расо
  • 8 Гуню Тъпия

    11 1 Отговор
    Това му е ИЗПОВЕДАЛНИКА бе.....
  • 9 Caci

    14 8 Отговор
    Извадил е грехомера :)
  • 10 toxic

    31 0 Отговор
    Що някой не напише КЪДЕ сега проповядва попчето?В коя църквичка,в кой градец и кварталче,ей така да знаят хората
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ИВАН

    13 1 Отговор
    Той света е извратен, от ден на ден - все повече, но служителите не са толкова важни, макар, че би трябвало да са за пример - важна е вярата. И греха му на този нещастник е толкова по голям, защото отвращава хората и от църквата.
  • 13 Борис

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "KIRDJALISTAN":

    Тоя поне на момичета налита а ваще не подбират.
  • 14 гого

    6 2 Отговор
    Те задръжките си остават в манастирчето.пък сиг. не му се дават пари и за простотутки.абе няма ли някоя доброволка да го задоволи нещастния айфонист?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Хъво

    12 1 Отговор
    Господин садия не го садете затворете го с мен в една стая ако не се прероди в ангел аз нищо не знам
  • 17 vasik atanasova

    6 0 Отговор
    ЕКСХИБИЦИОНИСТ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 гост

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Тва, че некви нещастни попове правят престъпления, не значи че няма Бог и че те няма да се пържат в ада
  • 20 Аз Варна

    4 1 Отговор
    Да попитам-този поп изповядва ли хората и дава ли им опрощение на греховете?Току виж в изповедалнята да си намери това дето го търси.
  • 21 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    6 0 Отговор
    ПРАВИЛНО Е ОНАНИРА....

    ЖЕНИТЕ МАСТУРБИРАТ...

    ПИШЕТЕ ГРАМОТНО ГОСПОДА И ДАМИ ЖУРНАЛИСТИ....МОЛЯ
  • 22 Съседа

    8 3 Отговор
    Това е България. Избрахме си мутри да ни управляват законно. От силния вятър семената им се разпростряха и покълнаха като плевели навсякъде, а от европейските дъждове(пари) бързо се превърнаха в бурени и няма чистене. Време е да си почистим ДВОРА като ликвидираме бурените до КОРЕН.
  • 23 впечатлен

    3 1 Отговор
    Благодаря лично аз за увлекателния разказ. Само не разбрах взети ли са някакви мерки за укротяването на попа или ще продължава да размята гнусотиите си? Понеже със всичко се примиряваме, не се знае какво ще последва, може пък да е свещена личност, недосегаем, каквито са повечето подобни на него. Малко е шокиращо, но какво пък, ние сме свикнали и с по-големи гадости. Молбата ми е, ако попът има нови приключения, да ни уведомите. Така и така пишете какви ли не неща, примерно някаква тъжна вест, а под нея най-добрите пози в секса, видове женски атрибути и такива неща. Вервайте ми, ако нося оръжие и мога да го използвам, този поп ще се разхвърчи на части. Църквата ни православна няма ли да каже нещо по въпроса?
  • 24 Бесен язовец

    1 1 Отговор
    Информирайте синода