Отидете към основна версия

15 039 23

Убитият полицай оставя дъщеря в пети клас

  • кючук париж-
  • командос-
  • добромир лазаров

На убиеца вече е повдигнато обвинение

Военно-окръжна прокуратура - Пловдив е повдигнала и предявила обвинение срещу военнослужещ – младши сержант от военно формирование в Пловдив за убийството на Добромир Лазаров от Сопот.

На 21 май 2018 г. около 1,00 часа в Пловдив чрез нанасяне на един удар с нож в областта на сърцето, Лазаров е бил убит по особено мъчителен начин.

По отношение на обвиняемия е постановена мярка задържане в помещенията на сектор "Арести“ в Пловдив за срок от 72 часа с оглед довеждането му пред съда. Предстои внасяне на искане на прокурора за вземане на постоянна мярка "задържане под стража“.

Междувременно стана ясно, че 45-годишният полицай от участъка в Сопот е звънял по телефона на убиеца си Ангел Желязков, казал му е, че тръгва към Пловдив, за да може двамата "да се разберат като мъже".

Желязков отговорил да не го пипа, защото е пил. Предмет на спора и на разигралата се по-късно трагедия е Люба Алексова. 32-годишната жена работи като разследващ полицай в РУ Карлово. Убитият и Алексова са имали връзка, въпреки че тя е живеела с Ангел. Желязков и Люба са били в апартамента си. Лазаров е позвънил на вратата им. Известно време комшиите от входа са чували как тримата са карат, после разпрата се пренесла навън, на улицата.

По непотвърдена информация полицаят е ударил с юмрук в лицето Желязков. Той пък от своя страна извадил нож и започнал да го ръга многократно в тялото. 45-годишният мъж е починал от пробождания в сърцето. Съседите са чули и скандала отвън, и лютата разпра. Инцидентът става около 23,30 часа. Лазаров издъхва от раните си в пловдивската Университетска болница. Опитни медици са останали втрещени от многобройните удари, които са били нанесени на полицая. Било е касапница, разкриха разследващи.

Убитият полицай оставя момиченце в пети клас. Той е бил разведен и е живеел на семейни начала с друга жена. Любовта между Лазаров и полицайката пламнала преди повече от година, когато тя била назначена в РУ Карлово като разследващ полицай.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини