Отидете към основна версия

30 Май, 2018 13:21, обновена 30 Май, 2018 13:21 3 932 7

Двойно убийство разтърси Хасковско

  • хасково-
  • убийство-
  • ревност

Мъж уби гаджето си и съсед

Двойното убийство е било извършено около 9, 30 часа тази сутрин в хасковското село Козлец. Това съобщиха от МВР-Хасково.

Застреляни са 44-годишна жена и 48-годишния ѝ съсед. Заловен, като предполагаем извършител е 45-годишен мъж, с когото убитата жена е живеела на семейни начала.

Според първоначалните неофициални данни убиецът си внушавал, че жена му и съседът му са любовници. Твърди се, че пушката, с която са застреляни е законно притежавана, а самото убийство е извършено на улицата.

Името на стрелеца е Гюнай Мюмюн, съобщава haskovo.net. По думите на съседите му той изпаднал в депресия от около месец заради заболяването на дъщеря му, която била раково болна.

„Наскоро ѝ правиха операция, а днес трябваше да ходят на химиотерапия в Турция“, разказаха съседите.

„От известно време Гюнай изпаднал в депресия, започна да ревнува жена си. Трябваше да го лекуват, тогава нямаше да се стигне до тази трагедия”, допълват комшиите.

Преди да започнат проблемите с болестта на дъщеря му, което довело и до финансови затруднения, съседите описват Гюнай като кротък и трудолюбив човек. Той отглеждал животни и с това си вадил прехраната. Освен това той бил и ловец и е притежавал оръжие.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини