31 Май, 2018 18:50 1 956 0

Двойният убиец от Козлец вече с обвинение

  • хасково-
  • ревност-
  • гюнай мюмюн

По разпореждане на Окръжна прокуратура-Хасково бе привлечен като обвиняем Гюнай Мюмюн, който в пристъп на ревност уби жена си и съседа си.

На 30 май 2018 г. в село Козлец, обл. Хасково, след възникнал битов скандал, провокиран от ревност, обвиняемият възпроизвел изстрели със законно притежаваното от него огнестрелно оръжие.

По случая е било образувано досъдебно производство, в хода на което към настоящия момент са били извършени оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, като са били назначени и съдебномедицински, химическа и съдебнопсихиатрична експертизи.

Обвиняемият е бил задържан от органите на МВР за срок от 24 часа, а днес, 31.05.2018 г., по отношение на него е било постановено и задържането му за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА