Отидете към основна версия

20 774 40

Баба и дядо се самоубиха в Жигули

  • кънчево-
  • самоубийство-
  • възрастни

Драматичен край за възрастната двойка

Снимка: БГНЕС

Двама възрастни са намерени мъртви в село Кънчево, Казанлъшко в гаража на собствената си къща, предаде БГНЕС. 70-годишните баба Марийка и дядо Величко Петкови са открити мъртви в гаража си тази сутрин. Най-вероятно двамата възрастни са се самоубили.

Жената е на 73 години, а мъжът на -  74 години. Облекли са се с дрехите си за лягане, постелили си одеяло под ауспуха на автомобила "Жигули", запалили са колата, след това са легнали, завили са се до ауспуха и така са починали.

От извършения първоначален оглед видими следи от насилие, както и данни за насилствено причиняване на смъртта, не са констатирани, допълват от пресцентъра на ОДМВР – Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство.

В една от стаите на къщата им са открити дрехи, приготвени за погребение. Няма оставено предсмъртно писмо. Имат две деца - дъщеря и син, но синът е починал преди около година. Дъщерята е митничарка в казанлъшката митница. Не са били видимо болни от тежка болест. Дори в четвъртък дядо Величко е ходил да си вземе лекарствата и да се отбие при дъщеря си. Няма и следи от насилие.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Бум на самоубийствата

    Няколко опита за самоубийство е имало през вчерашния ден. Както вече ви съобщихме 51-годишен мъж е настанен в реанимацията, след като си нанесе две ...
    13.02.2012
    2 429
    2